Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výborný film,ale už bych si ho nikdy nepustil

Od: kangaroo* odpovědí: 35 změna:

Máte nějaký takový film?

35 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Český film Lidice. Krásně udělaný film. Ale už ho nechci nikdy vidět. Ta hrůza, ta bezmoc, co lidi zažívali, tak autenticky z filmu čišely... bylo toho na mě moc. Celý film jsem probrečela.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, mám jich několik - např. Stará puška, Okupace ve 26 obrazech nebo Sophiina volba. Zdravím!

doplněno 03.02.16 15:14:

zajda888 - to bude film Postřižiny. No, já jsem zase ještě nikdy nedokoukal Princeznu ze mlejna.

Ten křik se nedá ustát a sledovat. A to bylo prý tak dobré, že muselo být i pokračování.

Z pivovaru,jak tam Hanzlík s Vašáryovou lezli na komín...

Vidíte,ani název už si nepamatuju.

Prý super film,mi stačilo jednou.

doplněno 03.02.16 15:18:

ben: jo,máte recht

hodnocení

0x

Chlapec v pruhovaném pyžamu - opravdu zajímavě zpracovaný film, ale brečel jsem jako malý...

xy

Chlapce v pruhovaném pyžamu jsem viděla jednou později večer a pak nemohla usnout asi do tří do rána, jak mi to pořád běželo v hlavě... Zajímavý film,ale jednou stačí.

k2
hodnocení

0x

Z letosnich nominovanych na Oscara me napada treba Sazka na nejistotu, ve ktere jsem se po 40minutach definitivne "ztratil" v deji a pak Brooklyn, ktery, ac je to krasny a mily film, bych asi podruhe videt nemusel. Z lonskych me napada Birdman a Chlapectvi, ktere ac neni spatne ma dost zabijackou stopaz.

figurek*
hodnocení

0x

Krvavé hory.

Tenhle film je už příliš velká síla. Skoro bych řekl, že je lepší ho nevidět. Texaský masakr motorovou pilou je proti němu odvar.

hodnocení

0x
Nedávno jsem viděl horor The Visit. Byl výborný, atmosféra filmu naprosto neuvěřitelná. Ale říkal si, že kdybych se na to díval podruhé, už by mě to asi tolik nevtáhlo a asi i trochu nudilo.
A tak to mám i u jiných hororu. Zkrátka mi u hororu podruhé už ta atmosféra nepřijde tak strašidelná jako u prvního shlédnutí.

hodnocení

0x

Spíš scénu, zrovna včerejší zážitek. Holka feťačka v absťáku šňupala heroin z mrtvýho těla svýho bratra - převážel drogy, takže ho rozřízli a ona si to rovnou z něj natáhla; ale asi ve svém popisu nedokážu vystihnout celou tu atmosféru zoufalství... mě nic moc odrovnat nedokáže, ale tohle bylo hodně působivý. Znova? Ne, díky. Jen jak to píšu, tak se mi dělá na zvracení.

doplněno 03.02.16 16:17:

Jo a ještě první díl seriálu Black Mirror. Ta scéna s prasetem ve mě zanechala ještě hlubší následky, než celá grupa feťaček šňupajících přímo rozřezaných střev mrtvoly.

danica*
hodnocení

0x

Gravitace- r. 2013 oceněn Oskarem. Hezký film to byl, ale bylo mi špatně a hlava se mi točila *uf*. Takže už nikdy, a stojím raději nohama pevně na zemi.

hodnocení

0x

"Líbáš jako bůh". Je to čistě osobní záležitost. Ten film jsem viděl prakticky omylem před 8 lety a vzhledem k mé tehdejší situaci ve mně vzbudil silné kladné emoce. Následně jsem ho docela dlouho sháněl. Už ho pár let mám, ale znova jsem si ho už nepustil. Leží v šuplíku a tiše se na něj práší. Už ho rozhodně vidět nechci, bojím se, že by mě to rozhodilo.

kangaroo*
hodnocení

Mě naposled dostala scénka a film Interstellar, kdy přistáli na první planetě v moři a než se během krátké doby opět vrátili na základnu ve Vesmíru, tak uběhlo asi 30let a najednou si člověk začal uvědomovat, jak obrovský dopad to mělo. Najednou hlavní hrdina měl několik zpráv od rodiny ze Země a postupně zjišťoval, že mu umřel otec a jeho děti už nejsou 10leté a mají už vlastní rodiny a děti ... a konec filmu byl taky hustý psycho.

hodnocení

0x

Revenant - nový film s DiCapriem...

Jako ano, je to hezky natočené, čiší z toho syrovost, chlad, zima, zoufalství i odhodlání hlavního hrdiny. Nádherné scenérie i reálně podaný život pionýrů Západu. Skvělý herecký výkon DiCapria i Hardyho. Ale že bych to musel vidět dvakrát? To asi ne.

Ve zkratce je to Meresjev zkřížený s Rambem a Lukem Skywalkerem... *smich*

jofa*

U mne jednoznačně zpracováním i tématikou je na prvním místě Umučení Krista. A protože je to pro mne vynikající film, tak jsem se na něj podíval i vícekrát. Kdybych jej nechtěl vidět podruhé, tak to pro mne není výborný film. Ale chápu každého jiný přístup k obsahu filmu. Výborný film, který podruhé nechci vidět, prostě u mně není výborný.

pohanka*
hodnocení

0x

Výborný film asi ne, ale nikdy už si ho určitě nepustím ,,Lidská stonožka,, a též ,,Hostel,, natáčený na Slovensku a u nás.

Kupodivu Hostel, i když mnou otřásl, asi na mě nepůsobil dost pravdivě.

hodnocení

0x

Musíme si pomáhat. To mě prostě úplně rozhodilo, ty osudy, ta úzkost, kterou ti lidi museli prožívat. A pak Hlídač 47. Nebo Je třeba zabít Sekala. Filmy o lidské krutosti, o beznaději, i když jsou sebepravdivější a umělecky úchvatné, už nedokážu vidět znovu. Zachraňte vojína Ryana - film je celkem slátanina, ale začíná vyloděním v Normandii a to jsem nevydýchala, utekla jsem od monitoru a plakala jsem půl hodiny. Nechtěla jsem to už vidět. Pak mě někdo přemluvil, vynechala jsem tu úvodní sekvenci a pak už to šlo. Stejně tak Milionář z chatrče, jak těm chlapcům zabili úplně nesmyslně a surově matku, nemohla jsem to snést.

ria*
hodnocení

0x

Tak u mě Zelná míle, a Hačikó - příběh psa, a další podobné filmy, jsou pěkný, ale na to jsem moc velký cíťa, nakonci je kolem mě nasněženo papírovýma kapesníkama, tak se jim raději vyhýbám.. :)

intinvestment*

ano,zelená míle

hodnocení

0x

Mám to jak Inženýrka a Ria. "Je třeba zabít Sekala" jsem ze zvědavosti jak to dopadne protrpěla, ale už nikdy bych ho vidět nechtěla. Nepřineslo mi to vůbec nic pozitivního, spíše oddálilo od tvora, co se člověk nazývá. Pak 7 statečných, o těch psech, to jsem tady brečela celý den, a kvůli tomu jsem se nikdy nedívala na ten zmiňovaný film Hačikó, příběh psa.

doplněno 03.02.16 21:48:

A tu "Zelenou míli" také už po druhé ne. Přitom je to moc dobrý film. Ale je strašně depresivní, protože to je pravdivý příběh o tom, jak se lidé dokáží chovat. A z toho na člověka padne strašná bezmocná beznaděj. A protože si to nechci připouštět, tak se takovým filmům snažím vyhnout, i když jsem si vědoma, že to jsou příběhy které se stávají. A právě o to je to horší.

Takhle to mám taky. Filmy, které mně dostaly byly jmenovány, ale stydím se napsat, že mně odrovnal kdysi Bílý Bim, černé ucho. To jsem snad dostala u filmu i horečku a slzy jsem nemohla vůbec ovládat. Dnes už si z něj nic nepamatuju, je to někdy před revolucí, ale když bych kousek viděla, tak bych si vzpomněla/. Zůstala jen vzpomínka na ten hrozný psych. stres, kt. jsem u filmu prožila. A řval i manžel. Byl to krásný, kvalitní film, ale už nikdy více, zbytečná sebetrýzeň.

Blesik, ano. Správně jste to nazvala. Úplně zbytečná sebetrýzeň. Člověk nemůže nic dělat, je bezmocný a to je snad ten nestrašnější pocit.

radkapod*
hodnocení

0x

LET ČÍSLO 97. To jsem děsně prožívala, fandila cestujícím (i když jsem věděla jak to skončí) a na konci totální flustrace a společně s asi polovinou kina jsem si pobrečela *plac*

hodnocení

0x
Taky mě hned napadl Revenant. Na první shlédnutí super, ale podruhy by to asi bylo moc dlouhý.
korina*

tak to jsem na tom stejně jako pár lidí předemnou.Nic mě tak nerozhodí jako filmy o zvířatech, o jejich neskonalé lásce a naopak. Jak se tu někdo zmiňoval o filmu čený bim , bílé ucho , nebo obráceně?tak to byl film nejoblíbenější mojí dcery která žije v usa.Při nějaké zkoušce ve škole měli napsat test o filmu který na ně hodně zapůsobil , tak to byl právě ten Bim a byla vyhodnocená jako nejlepší a mnoho lidí bylo po jejím přečtení dojato.U mě to byl film ruský o lásce starého muže k rysovi který byl odchycen a dán do cirkusu, po dlouhém hledání se ti dva našli, taky film o vydře kterou zabili pytláci . Jinak film angličan, pacient a další. Nádherný filmy plné lásky , odhodlání a síly jsou od Arnošta Lustiga , mám jeho knihy , filmy s Karlem Rodenem ty miluji atd. taky historické filmy jsou úžasné, nutí člověka k zamyšlení.Záleží na režisérovi a jeho schopnostech...

radarbrdy*
hodnocení

0x

intinvestment*
hodnocení

0x

Kuře melancholik Dobré světlo

takjan*

Zhlédněte seriál Policejní odznak. Já ho tedy jedu znova, ale většina z vás by asi nechtěla

xbi1
hodnocení

0x

Určitě mám takových filmů víc, ale teď mě napadá pouze jediný;) Nesmírně hlasitě a neuvěřitelně blízko...

fagala*

Asi to není moc k tématu,protže není výborný,ale i tak napíšu.Katastrofa je Bony a klid 2.Jednička byla ve své době super,ale tohle Olmer totálně zabil.se divím,že to točil,přece i on musel vědět,že je to totální blbost.PAk také nesmím opomenout "kvalitní dílo"Havla-Odcházení.Asi nejsem znalec,získal přeci jednu cenu za druhou,rozdali mu jich několik a uctívaly film,jako jedničku.v Globusu ho prodávají na DVD za deset korun,ve slevě

culdabulda1*
hodnocení

0x

teď zrovna běží na PRIMĚ film, který naopak můžu vidět pořád dokola (Smrtonosná past) - film je sice stoletý - ale patrně nejsem příliš náročná, nebo je film dobře udělaný ...

Taky koukám na to, protože jinde nic zajímavého není.

hodnocení

0x

Marťan s Mattem Damonem jednou stačilo.

sajv
hodnocení

0x

Srpski film

hodnocení

0x

Mno, nevím jestli výborný, výborně natočené efekty to jo. Nikdy jsem ho neviděl, takže řekl jsem si že se na něj podívám i když tento žánr není můj styl, ale tak chtěl jsem věděl o čem to je. Nejhorší a nejtrapnější film všech dob Godzilla. Na svou dobu nejspíš efekty slušný, jenže režizér se zaměřoval jen na ty efekty, ale celkově je to brak. Zápletka o ničem, reakce lidí, emoce o ničem. Tak například vojáci mají bojovat s několika set metrovým kolosem a nemaj žádný strach ani hrůzu? Novinář co filmuje a nechá se málem zašlápnout i když je vidět že směřuje na něj? Lidi jak reagovali na to že příšera je veměstě? V klídku. Novináře se radují ze svých zpráv jako by se nic nedělo. Město si žije dál v poklidu svým životem a funguje dál. Celé podzemí zničené ale elektrické rozvody stále funkční. V budovách si dokonce bylo možné rozsvítit světla. Nejtrapnější okamžik, když stíhačka vystřelí dvě rakety nesoucí nevelkou nálož a zničí tím celý obří stadion! Neřeknu kdyby shodily 1000lbs bomby to by ten stadion dokázalo zničit, ale rakety? A dál, když tedy tak malé rakety vytvořily tak gigantickou explozi, jakto že to ti novináři, vědec a francouz přežili když stáli hned vedle té budovy? Žádná tlaková vlna nic? Jediná pozitivní věc na filmu kdy byl nějaký adrenalin byla část kdy se dynosauři vylíhli z vajec, záběry v podzemí s vejcema a potom ti malí dynosauříci, to už bylo vzrušující a připomínalo vetřelce. Ale pak to zase zkazili těma stíhačkama. Ještě jedna neskutečně trapná scéna. Godzilla běhá po vysutém mostě v Brooklinu, přestože sama váží statisíce tun a dokonce po mostě skáče z výšky 50m, most stále dobře drží. Zkrátka špatný vtip.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]