Nejste přihlášen/a.
Já mám rád ty duchařské... např. csfd.cz/...
csfd.cz/... atd.
pokud chcete seriál, tak csfd.cz/...
- zrovna koukám na thriler (horor) o tom, jak skupina lidí naskákala z jachty do moře, aniž si předem spustili žebřík nebo schůdky, takže se pak nemohli dostat nazpátek. Je to reálné, nebo ne - a jak by se to dalo vyřešit?
- ale zřejmě musí být na takových lodích nějaký nouzový "žebřík" součástí konstrukce.
- teď jsem dokoukala docela dobrý thriller-horor taky z "kino Barrandov" - "Osudový mejdan" - VB -2008 - ne, že bych se klepala strachy, ale hrůzou docela ano - takové "osudové" náměty se mi docela líbí, ani to nemusí být klasická zabíjačka.
nebo se mi taky líbí série "nezvratných osudů"
Horory působí na psychiku a otupují mysl. Nekoukám na to, opravdu ne.
Marcelko, právě proto. Proč se krmit dalšími nic neříkajícími tupostmi. Já už se tak těším na jaro, až budu dělat na zahrádce, až si vysadím kytky, až si budu plít záhonky, až si dám novou kůru, až hrábnu rukama do hlíny. To bude zase radost a potěšení, ptáci budou zpívat a vše se zazelená a pokvete. To je moje léčba na psychiku a na mysl. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.