Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký máte názor na wrestling?

Od: martinaa* odpovědí: 7 změna:

Krásný večer otázka je daná. Nemůžu se prostě zbavit zcela subjektivního dojmu, že lidi, co se na tohle koukají, nejsou zcela normální :(... dívat se na lidi, jak se mlátí a lámou do krve, i když je to většinou komedie pro diváky?

Díky za názory.

doplněno 02.02.16 21:27:

Spíš než, že je to představení a v podstatě šaškárna pro lidi, jsem myslela ten styl - krev, zranění, ublížení... to se přece nedá moc srovnávat s rybařením, kulečníkem apod. Co fanoušky fascinuje na krvi, mlácení...?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x
Kdyz jsem videl wrestling co delal hugh hogan a the rocka apod. Tak to bylo jen hrane divadlo s modrinama
majsterjoe*

Dnes už to není divadlo? Abych o něco nepřišel...

doplněno 02.02.16 21:32:

k otázce:

Lidi jsou prostě různí, někoho to baví, vzrušuje. Někdo se na to kouká za zvědavosti, někdo to má místo filmu. já na to nekoukám, stejně tak, jako bych nekoukal napletení svetrů (ač je to například více vzdělávací)

hodnocení

0x

Wrestling mě nebaví. Koho může bavit něco, když to je jen na oko.

hodnocení

0x
Mě to bavilo kdysi dávno, když mi bylo tak možná 15? V době, kdy tam byl Hogan a Goldberg.. :D Brala jsem to jako dobrou šou a legraci, vesměs je to vše nahrané, nacvičené, s odpružením podlahy atd.. V podstatě jsou to herci a kaskaderi.
Jako iluzionista, taky víme, že je to jen trik, odvedená pozornost, provázek či zrcadlo a přesto to lidé mají rádi.
Kdo je víc normální? Kdo sleduje hodiny v TV sport, kulečník, šachovou partii, box, býčí zápasy, kohoutí zápasy nebo hodiny pozoruje hladinu při lovu ryb..?
doplněno 02.02.16 21:33: No, myslím, že když bude mít někdo zálibu v krvi a mlácení, tak se nebude dívat na wrestling, ale na box, k2 nebo jiné ultimatni zápasy, kde to opravdu není hrané a teprve kdo se na toto dívá, mi nepřijde normální..

mp*
hodnocení

0x

Tak tam je to alespoň člověk proti člověku, dobrovolně. Nemám rád, když se třeba pro lidskou zábavu trápí zvířata bezdůvodně. A takové ty hlášky jako "zlomim tě jako klacek" není nic, jen sranda. Je to jen vybití emocí.

wikipedie
hodnocení

0x
Oni jsou normální to je tzv tradice , jako každá jiná ... ( a když vas na to se nebaví koukat: tak to vymazte z hlavy...

pt®
hodnocení

0x

Jelikož vůbec nevím o co jde, tak jsem koukla na wiki a na odkazy. Hrůza a to jsem ani nekoukala na videa. Nepochopitelné, úchylné. Surovosti, špinavé praktiky a emoce. Může dojít ke zranění nebo dokonce ke smrti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]