Nejste přihlášen/a.
Krásný večer otázka je daná. Nemůžu se prostě zbavit zcela subjektivního dojmu, že lidi, co se na tohle koukají, nejsou zcela normální ... dívat se na lidi, jak se mlátí a lámou do krve, i když je to většinou komedie pro diváky?
Díky za názory.
Spíš než, že je to představení a v podstatě šaškárna pro lidi, jsem myslela ten styl - krev, zranění, ublížení... to se přece nedá moc srovnávat s rybařením, kulečníkem apod. Co fanoušky fascinuje na krvi, mlácení...?
Dnes už to není divadlo? Abych o něco nepřišel...
k otázce:
Lidi jsou prostě různí, někoho to baví, vzrušuje. Někdo se na to kouká za zvědavosti, někdo to má místo filmu. já na to nekoukám, stejně tak, jako bych nekoukal napletení svetrů (ač je to například více vzdělávací)
Jelikož vůbec nevím o co jde, tak jsem koukla na wiki a na odkazy. Hrůza a to jsem ani nekoukala na videa. Nepochopitelné, úchylné. Surovosti, špinavé praktiky a emoce. Může dojít ke zranění nebo dokonce ke smrti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.