Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Baštím plátkový sýr. Samotný a ohlodávám ho na kolečko. Povedlo se mi téměř dokonalé. Dělám to skoro pokaždé. A potom ho zmenšuju a zmenšuju, až je nejmenší kolečko na celém světě. Takhle blbnu jen já, nebo to dělá aspoň občas i někdo další?
Dobrý den, hlídejte si to - už se vracíte do dětství . Zdravím!
Jo jo. A pozor - další fáze bude, až začnete z "písmenkové" polévky lovit písmenka a na okraji talíře z nich sestavovat slova .
Jejda - ta zmínka o rohlíku mě pobavila. Já někdy odlamuji housku "po bochánkách" a takto ji konzumuji. No, také už mám nárok na přicházející demenci .
Bene, někdy mám pocit, že jsem ho ještě pořádně neopustil. Za chvíli to už ani nebude nutné. Dnes jsme se na tohle téma zrovna bavili s holkama. O vracení se na stará kolena do dětských let.
Tuhle zábavu mi už hodně dlouho nikdo neuklohnil.
Zjišťuju, že mi začínají vadit jednodruhové zeleninové polévky. Taková přeplácaná Mrkvová je šílená. Není nad směsky.
Mě zase bavilo jíst rohlík tak, že jsem ho postupně rozbaloval. Tenkrát se to dalo rozmotat skoro až do úplné nudle.
Ahoj.
A nejhorší, co se dá udělat je to, že když si to takhle krásně připravíš a to nejlepší nakonec ti někdo čmajzne přímo od pusy. Za to jsem jednou na vojně málem zabil. A ten prevít to věděl proč to dělám a měl z toho děsnou bžundu. Speciálně na to čekal.
V sobotu sousedka pekla housky pletenky. Taky jsem je rozebíral po těch oddělených částech. Ty byly.
Tomkku. Podobné, menší asi 10cm, sousedce posílala ségra ze Slovenska. Neplněné. Sladké nebo solené. Ohlodávání bylo stejné.
- zajímavá mánie - a proč zrovna sejra? - třeba Vás provokuje ten hranatý tvar plátků? - proč to neděláte třeba se salámem?
humbucker -
- možná i nějaký druh "puntičkářství" - kdy Vám takříkajíc nedají spát nepravidelné tvary? - asi to taky bude zvyk z dětství, ne?
Kdyby šlo o "top" dotaz, tak velmi rád dám hlas, miluju korbačíky a jejich postupné ňitění až do prázdných rukou a ještě zákusky s želatinou, na těch fakt ujíždím.
Ahoj Culdo.
Hlodat se dá cokoliv. Ten sýr byl konkrétně přítomen a tak byl hlodán. Klidně sejmu i nějaký ten salám. A nemusí být ani hranatý. Zarovnám i nepravidelný tvar třeba bramborové placky či bramboráku, do úplného zbaštění. Jen se nabízí další otázka, jestli to je hraní si s jídlem či jeho vychutnávání? Ahoj.
Jen takový rozverný nápad: zkuste do něho vykousat třeba kutnohorský Chrám Sv. Barbory, aspoň se vyblbnete
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.