Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sejra dokulata

Od: humbucker* odpovědí: 22 změna:

Ahoj.

Baštím plátkový sýr. Samotný a ohlodávám ho na kolečko. Povedlo se mi téměř dokonalé. Dělám to skoro pokaždé. A potom ho zmenšuju a zmenšuju, až je nejmenší kolečko na celém světě. Takhle blbnu jen já, nebo to dělá aspoň občas i někdo další?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, hlídejte si to - už se vracíte do dětství . Zdravím!

doplněno 02.02.16 19:22:

Jo jo. A pozor - další fáze bude, až začnete z "písmenkové" polévky lovit písmenka a na okraji talíře z nich sestavovat slova .

doplněno 02.02.16 19:32:

Jejda - ta zmínka o rohlíku mě pobavila. Já někdy odlamuji housku "po bochánkách" a takto ji konzumuji. No, také už mám nárok na přicházející demenci .

humbucker*
hodnocení

Bene, někdy mám pocit, že jsem ho ještě pořádně neopustil. Za chvíli to už ani nebude nutné. Dnes jsme se na tohle téma zrovna bavili s holkama. O vracení se na stará kolena do dětských let.

doplněno 02.02.16 19:27:

Tuhle zábavu mi už hodně dlouho nikdo neuklohnil.

Zjišťuju, že mi začínají vadit jednodruhové zeleninové polévky. Taková přeplácaná Mrkvová je šílená. Není nad směsky.

72mona3*
hodnocení

0x
Kdysi jsem takhle baštila lázeňské oplatky. Základ sice už byl kulatý, ale já měla tu trpělivost a baštila je pěkně po "letokruzích". Teď už ne :(

tatapapa5
hodnocení

0x
Nic proti Vaší otázce nemám, jen nevím, proč mě tady kdysi napadali, když jsem se ptal, zda-li je snášení vajec bolestivé. Fakt mě to zajímalo ze zdravot. hlediska. A hned mi nadávali, že se ptám na takovou blbost.
Čímž neříkám, že je Váš dotaz blbost, ba naopak, jsem pro každou otázku. Jen by mělo být všem tazatelům měřeno stejným metrem, tedy nenapadat za dotaz.
A k vašemu dotazu: Naopak vše zhltnu rychle ;), ještě abych to kousal pomalu na kolečka
majsterjoe*

Pokud jste dal otázku do volné diskuze, nikdo by neměl být otázkou pohoršen. Mohl se dotyčný věnovat klidně koukání na TV Novu, nebo luštění křížovek. Nebo krmit holuby.

hodnocení

0x
Ne nic takoveho nedelam a delat to nekdo v restauraci tak bych na neho cumel jak puk.

cinematic*
hodnocení

0x

Mě zase bavilo jíst rohlík tak, že jsem ho postupně rozbaloval. Tenkrát se to dalo rozmotat skoro až do úplné nudle. :)

já si zas jako malá holka rozbalovala hořickou trubičku, až mi zbyla jen ta náplň... rohlík jsem taky rozmotávala... já si myslím, že děti často baví hrát si s jídlem - tím si tu dobrotu šetří a vychutnávají... :-D

majsterjoe*

;) s tou trubičkou to dělám pořád. Jen mi ta náplň už tak nechutná jako dříve :(

uska*

Tak já jsem z dětství asi ještě nevystoupila. Domácí rohlík rozbaluji a rozbaluji do teď.

Jo, a je dobré taky rohlík rozbalit, namazat pomazánkou, sbalit do rolády a pozřít.

koule
hodnocení

0x
Ohlodavam takto chleba... Nejdriv kurku a pak to nejlepsi na konec.. Prostredek :D
humbucker*
hodnocení

Ahoj.

A nejhorší, co se dá udělat je to, že když si to takhle krásně připravíš a to nejlepší nakonec ti někdo čmajzne přímo od pusy. Za to jsem jednou na vojně málem zabil. A ten prevít to věděl proč to dělám a měl z toho děsnou bžundu. Speciálně na to čekal.

V sobotu sousedka pekla housky pletenky. Taky jsem je rozebíral po těch oddělených částech. Ty byly.

doplněno 02.02.16 22:40:

Tomkku. Podobné, menší asi 10cm, sousedce posílala ségra ze Slovenska. Neplněné. Sladké nebo solené. Ohlodávání bylo stejné.

hodnocení

0x

Podobně do kolečka jím lázeňské oplatky. Tam je to snažší, protože je tam několik koleček většinou naperforováno. Takže to okoušu na menší oplatku, potom na ještě menší.. :)

Sejra dokulata

culdabulda1*
hodnocení

0x

- zajímavá mánie - a proč zrovna sejra? - třeba Vás provokuje ten hranatý tvar plátků? - proč to neděláte třeba se salámem?

doplněno 03.02.16 18:52:

humbucker -

- možná i nějaký druh "puntičkářství" - kdy Vám takříkajíc nedají spát nepravidelné tvary? - asi to taky bude zvyk z dětství, ne?

dam®

Kdyby šlo o "top" dotaz, tak velmi rád dám hlas, miluju korbačíky a jejich postupné ňitění až do prázdných rukou a ještě zákusky s želatinou, na těch fakt ujíždím.

humbucker*
hodnocení

Ahoj Culdo.

Hlodat se dá cokoliv. Ten sýr byl konkrétně přítomen a tak byl hlodán. Klidně sejmu i nějaký ten salám. A nemusí být ani hranatý. Zarovnám i nepravidelný tvar třeba bramborové placky či bramboráku, do úplného zbaštění. Jen se nabízí další otázka, jestli to je hraní si s jídlem či jeho vychutnávání? Ahoj.

já bych řekla vychutnávání hraním... *smich*

humbucker*
hodnocení

Ahoj.

Koupil jsem si sejra. Ještě fakt nevím, jak to pojmu. Nějaký nápad co s tím?

Jen takový rozverný nápad: zkuste do něho vykousat třeba kutnohorský Chrám Sv. Barbory, aspoň se vyblbnete :)

Kendikovu raženou housku, kuřecí šunku, ledový salát a pokud si chcete jó pošmáknout, tak navrch pár hoblinek parmezánu. Ten ledový salát berte jen dobrý, křehký, plný vody, bez něj to není ono. Jo a máslo samozřejmě, klidně hodně ;)

ronyx*

Co je otázka co s ním *zed*přeci sežrat ne? *andel*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]