Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefony android

Od: zdenula* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,chci se zeptat,Na vánoce jsem dostala tzv."chytrý" mobil s OS Android 4.4.2 Kit Kat,údajně tento OS přitahuje víc viry.Nevím, co je na tom pravdy.Může mi k tomu někdo říct něco víc.Ani nevím jaký AV je v případě pro tlf. nejvhodnější.Díky za názory a rady. z

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

remisak*
hodnocení

0x

Na viry v Androidu má každý jiný názor ale stáhněte si z Obchodu Play(je třeba připojení internetu) který máte v telefonu třeba Avast a nainstalujte.

Nic tím neskazíte

zdenula*
hodnocení

Díky za radu remisak i gotrekzaqary.Hned jsem klidnější a pokusím se neklikat na každou kravinu.Co se týče AV do mobilu avast jsem mela na 1. pc,ale s AV do mobilu nemám moc zkušeností,je to můj 1. "chytrý mobil". Ještě jednou díky,příjemný zbytek dne.z

hodnocení

0x

Problém virů je u chytrých telefonů (stejně jako u počítačů) obvykle způsoben "prvkem" mezi klávesnicí a židlí.

Telefon s Androidem (různé typy telefonu i verze Androidu) mám už několik let a nikdy jsem žádný virus nechytil.

Máte dvě možnosti:

a) Chovat se zodpovědně, nestahovat kde co a z různých pokoutných zdrojů a neklikat na každý odkaz, který potkám.

b) Nainstalovat si antivir jako radí kolega přede mnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]