Nejste přihlášen/a.
Ahoj,chci se zeptat,Na vánoce jsem dostala tzv."chytrý" mobil s OS Android 4.4.2 Kit Kat,údajně tento OS přitahuje víc viry.Nevím, co je na tom pravdy.Může mi k tomu někdo říct něco víc.Ani nevím jaký AV je v případě pro tlf. nejvhodnější.Díky za názory a rady. z
Na viry v Androidu má každý jiný názor ale stáhněte si z Obchodu Play(je třeba připojení internetu) který máte v telefonu třeba Avast a nainstalujte.
Nic tím neskazíte
Problém virů je u chytrých telefonů (stejně jako u počítačů) obvykle způsoben "prvkem" mezi klávesnicí a židlí.
Telefon s Androidem (různé typy telefonu i verze Androidu) mám už několik let a nikdy jsem žádný virus nechytil.
Máte dvě možnosti:
a) Chovat se zodpovědně, nestahovat kde co a z různých pokoutných zdrojů a neklikat na každý odkaz, který potkám.
b) Nainstalovat si antivir jako radí kolega přede mnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.