Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mustek zlomený zub

Od: visingerova odpovědí: 2 změna:

Dobrý den..
Mám otázečku mám zlomený zub čtyřka horní..Kořen mám , ale bohužel už není zdravý a musí se nechat extrahovat po té bych ráda zubní náhradu vím že vše není hned. Jsem maminka na mateřské dovolené. Prosím mohu se zeptat na ceník náhrady levnější varianty a zda musím nechat zavést implantát? .. Děkuji moc s pozdravem Visingerová

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Můstek (pokud máte okolní zuby v pořádku) NEDĚLEJTE ! - Já tomu bohužel nerozuměl a řekl jsem zubaři, že místo implantátu můstek - zničil jsem si tak dva zdravé zuby, můstek vydržel 10 let a pak mi to musel stejně předělávat. Dnes mám místo toho prostředního zubu díru (stejně se mi zuby na sebe moc tlačily, počkám rok-dva, než půjdu na implantát) a na těch zdravých mám samostatné korunky.

Implantát může být problém při nedostatečné kosti pro základ zubu, ale jak jsem psal - je to rozhodně lepší varianta než most. Vč. hygieny, bolesti...

hodnocení

0x

Pokud bych neměl momentálně finance, raději bych nechal chvíli díru. Můstek jedině v případě - jak píše kolega - pouze v případě, že okolní zuby už prošly opravou. Nikdy bych si kvůli tomu nenechal obrousit zdravé zuby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]