Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
už dlouhodu dobu posiluji, ale není to na mě prakticky vidět. Proto jsem se rozhodl zakoupit nějaký přípravek pro podporu růstu svalové hmoty. Samozřejmě se správným jídelníčkem.
Vybral jsem si tento přípravek fitness-24.cz/...
Máte s ním zkušenosti a doporučili byste mi jej vyzkoušet?
Děkuji
Doporučuji cvičit a nežrát jakékoliv podobné blbosti. Je to dočasná věc, která po pár letech machrování bude zbytek života trápit vaše tělo. Příkladem je přítel švagrové - 3 roky se snažil chodit do posilovny a žral denně podobné hlouposti. Pak začal jezdit s kamionem a visí to na něm jako na strašákovi. Není čas cvičit a tak má svalovou hmotu, která je ochablá a jediné, co mu zůstalo, je denní přísun potravy - takže za rok ztloustnul přes pupek o 10cm.
slyšel "od kamaráda jedné kamarádky" - píšu zkušenosti kluka - aktuálního přítele švagrové - kterého znám 8 let!
Ve svých 20ti letech začal posilovat a nabíral hmotu - při svých 198 cm měl nějakých 102 kg a vypadal jako atlet... Když neměl s kým chodit, volal mi, abych šel s ním... já to měl vždy na pár týdnů dopředu - pak jsem odpočíval...
Dnes má 25 let, 112 kg a když ho vidím v plavkách, vypadá jako 35ti letý tlouštík - prostě na něm visí všechno vč. cíchy (břicho).
Pokud někdo chce cvičit a "nabírat hmotu" - musí počítat s celoživotním stylem a cvičit pravidelně. Třeba do 70ti let... či více. Ten kluk to nezvládl.
"neměl s kým chodit do posilovny" - aby bylo jasno
Teď jste ale řekl úplnou blbost a je vidět, že jen usuzujete podle toho co jste slyšel "od kamaráda jedné kamarádky". Tyto suplementy totiž nejsou a nemají ani být náhrada stravy. Stravu jenom dopňují, protože ne každý dokáže z potravy přijmout potřebné množství bílkovin, sacharidů apod. Navíc je přípravek složen hlavně ze syrovátky, což není nic špatného.
Ano, pokud někdo bere různé steroidy, anabolika a podobné, tak souhlasím, že jsou to látky, které Vás později mohou trápit a jak byste řekl Vy, je lepší je nežrát.
Nicméně proti zmiňovanému produktu nelze nic moc vytknout. Jen jím doplňuj stravu a nedávkuj si více než je doporučeno. Tělo sice využije jen to, co opravdu potřebuje a zbytek vyloučí, jenže by ses z toho mohl taky trochu po***t, když to přeženu
Tady ty odsuzovače čehokoliv o čem nemají tušení neber moc vážně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.