Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stýská se mi po mamince

Od: pajinka0004 odpovědí: 3 změna:
Ahoj
Moje maminka odjela na týden pryč a mě se hrozně stýská. Když na ni pořád myslím tak ten den ubíhá hrozně pomalu.pořád se dívám na hodiny a odpočítávám to (já vím že bych hlavně tohle neměla dělat ale to jinak nejde).je mi 11 let a js em na mamince hrozně závislá.co mám dělat aby to rychleji uběhlo?pomozte mi prosím.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pajinko, asi ti rozumím, ale tím, že budeš tesknit, čas promrháš a vůbec ho nezrychlíš. Nemohla by ses postavit k práci, kterou mamka dělala a ty bys ji udělala za ni? Vlastně k pracem, protože v domácnosti je práce spousta. Čas ti uteče a budeš mít dobrý pocit, že jsi ji zastoupila, že rosteš v ženu a přestáváš být dátětem, smutnícím po mamince. Rozhlédni se a zjisti, co je potřeba.

hodnocení

0x

Neboj. Maminka přijede. Za takových pět let budeš ráda, že tě nebude stíhat na každém kroku :) Ale je hezké, že máš maminku ráda.

rocco*
hodnocení

0x

Ahoj, můžeš trochu zaměstnat mysl a mamince složit básničku, nebo říkanku. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]