Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Něco přes nás 25 ledna prošlo vzduchem něco

Od: torak odpovědí: 19 změna:

něco přes nás prošlo 25 ledna možná dříve některý lidi můžou cítit bolest hlavi kloubu a nevolnost a bolest na prsou něco se šíří vzduchem a je to dost intenzivní a silný něco je špatně a šíří se to jako mor a nedá se to zastavit

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ach jo. A je Vám dobře?

plavest*
hodnocení

0x

Právě že mu není dobře.

lucie*
hodnocení

0x

no jo,prošlo to přes něj*smich*,ale přispívá zde statečně do několika témat i přes ty obtíže.

hodnocení

0x

Proboha co je to za slátaninu, navíc s hrubkou, bez čárek, neplaš tu lidi.

pobrdny*
hodnocení

0x

Pravda je,že v noci na pondělí jsem šel na záchod a motala se mi hlava jak po opici, přitom jsem nic alkoholického nepil. A celý den jsem byl jak praštěný, prostě vůbec mi nebylo dobře. Pak se to trošku spravilo, jen jsem nechápal od čeho by to mohlo být. Můžete napsat podrobnosti?

email.seznam.cz/... A co třeba tohle?

culdabulda1*
hodnocení

0x

podle lékařů a politiků nám nic nehrozí ...

doplněno 30.01.16 20:27:

lucie -

no -ale proti kouření to je "brnkačka"- to musíte uznat - tím nikoho neotráví - zatímco "prdnutím"by třeba mohl !

doplněno 30.01.16 20:30:

- ale zato bylo ve zprávách tohle :

novinky.cz/...

- a to už je tedy docela slušnej děs !

lucie*

culda máte pravdu ve zprávách nic nebylo:-Dtak je vše o.k.Ale víte co tam včera bylo?...že muž onanuje na balkoně,takže nedávno jsme se bavili,že si na balkoně raději ani neuprdnout a vidíte,lidi tam dělají i jiné věci.:-D

ar
hodnocení

0x

Jo jo známej to taky říkal, že ho něco přešlo. Nejprve prej labutě,pak koňské spřežení,nějaké auto a nakonec i raketa,ale zastavit to šlo, byl tam šikovnej kolotočář. *klik*

janm*

zase někde unikla radiace z elektrárny? To když lidé v 86 nedaleko Pripjati pracovali na poli z ničeho nic je začala hrozně bolet hlava říkali si to je asi nějaká chřipka pak ale zjistili že je bolí hlava všechny *zima*, to byl velký prů.er :( Snad ne něco takového...

hodnocení

0x

Jj, přelaďujeme se do další dimenze. Vnímaví lidé to cítí.

radarbrdy*
hodnocení

0x

Ne 25. ledna, ale 10 února bude jednat sněmovna o EET. To si držte kobouky. Hloupost se bude šířit směrem z Prahy po celé ČR.

nikdo*
hodnocení

0x

Podle příznakú obyčejná viróza.

doplněno 31.01.16 00:31:

thor: už to nekuř. Máš asi dobrej matroš.

thor
hodnocení

0x

Něco se dělo.To co tady lidi píší jsou hlouposti mladých lidí.Ti to necítí.(zatim)

Malátnost,bolest hlavy,nechuť motání hlavy mizerný spánek.Někdo i teplotu.

Holt globální oteplování.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- pokud bych to měla brát vážně - tak mně bylo tak nějak "malátně" až ve čtvrtek 28. ledna.

rybana

Já se cítím taky unaveně s tím oteplením minulý týden. Bolesti hlavy a pocit dusna i venku na vzduchu, právě tedˇ.

bruter*
hodnocení

0x

Tyto příznaky mám stále a víte z čeho to je, když sleduji zprávy z poslanecké sněmovny a nebo když promlouvá Bohuš Sobotka.

hodnocení

0x

Já jsem byla od nedělě 3 dny tak nějak nenormálně vyklidněná, nic mě nevyvedlo z rovnováhy, nad vším nadhled, kdyby to tak zůstalo, tak spokojenost. Ale , Bohužel, už to přešlo.

hodnocení

0x

Pokud to neodezní samo, doporučuji navštívit psychiatra.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]