Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes z útulku

Od: luboshek odpovědí: 18 změna:

ahoj, mám dotaz, jaké máte zkušenosti se psy z útulku? Já hledám ještě nějakíé štěně a v jednom útulku kousek od nás se mi líbí tento pejsek. facebook.com/...

Děkuji za názor

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

suchy*
hodnocení

0x

Osobně mám doma psa nalezence,byť ne z útulku,ale bral jsem ho od Městské policie a rozhodně bych neměnil.Samozřejmě,že to má svá specifika i rizika,ale pokud jste rozhodnut se psíkovi věnovat tak Vám bude neskonale vděčný.

luboshek
hodnocení

a myslíte podle fotky že je to ještě štěně jak uvádí na fotce? Případně co je to za rasu,? mě se ten pejsek prostě líbí a o víkendu se za ním chystám na návštěvu. děkuji

balzerka

Tak tam zajeďte. Znám holku, co chodí do útulku venčit psy. Třeba vám ho půjčí na vycházku, ale hlavně uvidíte, jak se chová a dozvíte s o něm víc. Znám ve svém okolí dva lidi, co si brali psa z útulku / oba malé psy/ a nedají na ně dopustit. Asi jsou pejsci vděční.

hodnocení

0x

My máme tři psy z útulku. 100% ochočení nejsou, ale co potřebujeme to udělají. Spí u nás doma všude je plno chlupů občas se tam někde vymočí. Pořízením jednoho psa z útulku bych problém neviděl. Hlavně je potřeba si ho vycvičit k obrazu svému. Samozřejmě je jasné, že nebude 100% poslušný, ale to mě osobně nevadí. Hodně štěstí se psem.

Máte-li možnost se o něho dobře starat, líbí se vám a vzájemně jste si padli do oka, berte. Já jsem nikdy nechtěl psa malého, bez papírů a už vůbec čubu. Tohle přišlo k baráku a zůstalo. Neměnil bych. Byl jsem vybrán já a ne pes.

Pes z útulku
rybana

Lepší pes z útulku než z množírny. Já bych zas psa s papírama nechtěla. Za množírnu považuji každou chovnou stanici.

Vydělávat na množení psů, fuj!

rybana---já mám čistokr.čivavu a z žádné množírny.Psi co jsou v útulcích oříškové jsou někteří hezcí,ale někdy nezvladatelní.Je mi ich líto,ale mám svou oblíbenou rasu jsem z paneláku a nemohu mít doma Bernardýna ,,díky tomu mám nádhernou čivu ,chytrou a pod.

A poodle vás je každý chovatel nečestný?Fuj!

72mona3*
Ano,tvrzení, že chovatelské stanice vydělávají na prodeji psů a jsou to množírny...to je hloupost. Díky zodpovědným chovatelům se udržuje standard konkrétního plemene a náklady chovu převyšují domnělé zisky.
Momentálně mám psíka s PP a určitě nemohu tvrdit, že je lepší nebo horší než ten z útulku. Jediný rozdíl je, že znám jeho původ a vlastnosti (povahové, temperament) plemene. Pokud by byl výběr jen na mně, mám kámoše z útulku... M.

ria*
hodnocení

0x

Musíte se na něho mrknout osobně, to bývá láska na první poled.. sestra nám kdysi přivedla příšerku s vybouleným okem, (týráný od minulého majitele, pravděpodobně ho kopl do hlavy),už pak zůstal na jedno oko slepý a na ucho hluchý, s plísní na tlamce, smrděl jako tchoř.. ale prostě jí padld v utulku do oka ..:)..

Pes z útulku #2
pt®

Rio, to je dobrák pejsek...

hodnocení

0x

Vůbec neváhejte a zajeďte tam. Opravdu je to tak, že pes je otázkou prvního dojmu z kontaktu. Je to láska na první pohled. Funguje to naprosto spolehlivě i opačně. Pes může před vámi couvnout (beď strachem nebo odporem) nebo se bezhlavě k vám vrhnout. Jestli jste si souzeni, pak na ničem jiném nezáleží. Ani na rase, ani na ničem jiném. *hej* Dřepněte si a zavolejte. A uvidíte! Pohlaďte ho za mně a pak napište a dejte fotku. ;)

hodnocení

0x

Já jsem odchovala postupně tři, všichni byli fantastičtí, protože teď /teda už před 2 roky/ když mi zdraví už tak neslouží, chtěla jsem malého, hledala jsem, měsíc a nic, tak jsem si prcka koupila. A mohu upřímně říci, že i když je moje všechno, těm, útulkářům nesahá ani po kotníky.

hodnocení

0x

Mám také pejska z útulku. Je to kříženec jezevčíka s něčím. Je strašně hodná. A je chytrá. Určitě neváhejte a ničeho se nebojte.

Taky máme útulkáčka a milujeme ji, je úžasná.

Pes z útulku #3

pt®

Ahoj Terinko, ty máš krásné očička, posíláme pacinku...

hodnocení

0x

Lubošku, dá se říct jen jedno: když ho miluješ, není co řešit.

pt®
hodnocení

0x

Lubošku, pejsek bude jistě šťastný, že má domov plný lásky, ruce, které ho budou hladit a kde bude mít plnou misku granulek a vodičku. Snad to máš domluvené i s rodiči, protože mít pejska je také zodpovědnost. Tak napiš zda už bydlí u vás a jak se mu líbí na vycházkách...

intinvestment*
hodnocení

0x

mame uz druheho a jsme stastni!P.S.Pred porizenim pejska realne zvazte sve moznosti,casove atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]