Nejste přihlášen/a.
ahoj, mám dotaz, jaké máte zkušenosti se psy z útulku? Já hledám ještě nějakíé štěně a v jednom útulku kousek od nás se mi líbí tento pejsek. facebook.com/...
Děkuji za názor
Osobně mám doma psa nalezence,byť ne z útulku,ale bral jsem ho od Městské policie a rozhodně bych neměnil.Samozřejmě,že to má svá specifika i rizika,ale pokud jste rozhodnut se psíkovi věnovat tak Vám bude neskonale vděčný.
a myslíte podle fotky že je to ještě štěně jak uvádí na fotce? Případně co je to za rasu,? mě se ten pejsek prostě líbí a o víkendu se za ním chystám na návštěvu. děkuji
My máme tři psy z útulku. 100% ochočení nejsou, ale co potřebujeme to udělají. Spí u nás doma všude je plno chlupů občas se tam někde vymočí. Pořízením jednoho psa z útulku bych problém neviděl. Hlavně je potřeba si ho vycvičit k obrazu svému. Samozřejmě je jasné, že nebude 100% poslušný, ale to mě osobně nevadí. Hodně štěstí se psem.
Lepší pes z útulku než z množírny. Já bych zas psa s papírama nechtěla. Za množírnu považuji každou chovnou stanici.
Vydělávat na množení psů, fuj!
rybana---já mám čistokr.čivavu a z žádné množírny.Psi co jsou v útulcích oříškové jsou někteří hezcí,ale někdy nezvladatelní.Je mi ich líto,ale mám svou oblíbenou rasu jsem z paneláku a nemohu mít doma Bernardýna ,,díky tomu mám nádhernou čivu ,chytrou a pod.
A poodle vás je každý chovatel nečestný?Fuj!
Musíte se na něho mrknout osobně, to bývá láska na první poled.. sestra nám kdysi přivedla příšerku s vybouleným okem, (týráný od minulého majitele, pravděpodobně ho kopl do hlavy),už pak zůstal na jedno oko slepý a na ucho hluchý, s plísní na tlamce, smrděl jako tchoř.. ale prostě jí padld v utulku do oka ....
Vůbec neváhejte a zajeďte tam. Opravdu je to tak, že pes je otázkou prvního dojmu z kontaktu. Je to láska na první pohled. Funguje to naprosto spolehlivě i opačně. Pes může před vámi couvnout (beď strachem nebo odporem) nebo se bezhlavě k vám vrhnout. Jestli jste si souzeni, pak na ničem jiném nezáleží. Ani na rase, ani na ničem jiném. Dřepněte si a zavolejte. A uvidíte! Pohlaďte ho za mně a pak napište a dejte fotku.
Lubošku, pejsek bude jistě šťastný, že má domov plný lásky, ruce, které ho budou hladit a kde bude mít plnou misku granulek a vodičku. Snad to máš domluvené i s rodiči, protože mít pejska je také zodpovědnost. Tak napiš zda už bydlí u vás a jak se mu líbí na vycházkách...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.