Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vám vychází testy?

Od: humbucker* odpovědí: 4 změna:

Ahoj.

Se picnu. Právě jsem si udělal test. Mělo mě to otestovat kdo jsem.

Tak jsem žena. 30 let. Pracuji v kanceláři. Mám krátké blond vlasy, se šedívýma očima. Od přírody mám mírně opálenou pleť. Mám dobrou práci, kterou neumím moc ocenit. Ale je pro mě velmi důležitý životní partner a přátelé. Mám dvě děti a pomýšlím na třetí.

A co jsem?

Jsem chlap. Starý 56 let. V kanceláři pracuji tak hodinu denně. Už nemám blond vlasy, i když jsou krátké. Na slunci rudnu jako čuně, v Chorvatsku hnědnu. Práce jde, ale nějak ji moc necením. Prostě je. Velmi jsou pro mě důležití přátelé, partner stálý není. Mám tři děti a nepomýšlím na čtvrté.

Nějak si nemyslím, že to nějak moc vyšlo. Že?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Jejda a co to jako bylo za test? Ani si ho radši dělat nebudu, nebo mi vyjde, že jsem chlap před důchodem, s pleší, svobodný, zato s kupou závazků, kterým musím platit alimenty...

culdabulda1*
hodnocení

0x

-co je to za test? - třeba mi konečně vyjde, že je mi těch 20 !

humbucker*
hodnocení

Děvčata, přišlo mi to mejlem od kámošky. Neumím to sem vložit.

doplněno 30.01.16 00:34:

Těch blbin tam je víc. Uhodli krevní skupinu. Nejčastější A. Vnučka se bude(už jsou dvě)jmenovat Gvendolína. Za tři roky budu žít v Japonsku a lehce tam najdu práci, Je mi 55 let.

Jé, já taky čekám vnučku Gvendolínu! Aspoň se s fejsbůkem nasmějeme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]