Nejste přihlášen/a.
Na internetu je petice nesouhlasící s novým ceníkem ERÚ od r. 2017, vizte:
e-petice.cz/...
... todle má cenu: Model není fináln/.... prvně je potřeba si zjistit,proti čemu vlastně petice je,že je to zatím jen návrh,žádný nový ceník,a pak mudrovat>>> informace shánim u pramene,pak mohu kritizovat ... (mimochodem,mě by se změna nedotkla,takže je mi to šumák) ... a co se týče petic>>> od toho jsou voby,tam se má člověk projevit ...
Bohužel, ten komu je petice určena není povinen odpovědět, takže tento institut je na ..., doplňte si. Oslovujte poslance.
doplněno 15.02.16 10:20:
Reakce mého "mluvčího" je z 19.1, můj příspěvěk je z 6.2. A myslím jím, že adresát petice nemusí dostat odpověď. Takže rána petičníků může jít do prázdna.
0x
Já s petici nesouhlasím. Třeba nám vychází roční úspora přes 6 000 s novým tarifem. Máme distributora ČEZ, jistič 3x25A, starou sazbu D02d, spotřebu ve VT 6 MWh, Dodavatel EP Energy Trading, Podukt Jednotarif Klasik jistota. Takže není pravda, že všichni zaplatí více. To je jenom strašení novinářů. Mrkněte na kalkulačku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.