Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
nedávno jsem se naučila pracovat s počítačem a internetem. Nyní bych si chtěla pořídit chytrý telefon, aby mi mohli děti a vnoučata posílat fotografie. Známá mě poradila jít do Okay, jelikož si tam kupovala také telefon a vše ji nastavili na místě. Prý za tuto službu nic neplatila. Chtěla bych se zeptat, zda s tím někdo máte také zkušenosti. Děkuji za odpovědi, Marie
Dobrý den.Když jak píšete, jste se naučila s PC a internetem,tak zvládnete i tohle.Známí Vám mohou posílat fotky jako MMS,nebo mailem.Na to už odpověděl Libor007.Při prvním zapnutí Vám to nabídne nastavení e-mailové adresy,nebo to můžete přeskočit a udělat dodatečně.Půjdete do nastavení a pak přidat účet.Takhle můžete přidat několik e-mailových adres.Pro to abyste mohla na chytrém telefonu přijmout fotky poslané e-mailem,potřebujete ale internetové připojení na tom telefonu.Na fotky poslané jako MMS internetové připojení nepotřebujete.
Na telefonu téměř není co nastavovat. Vybalíte, vložíte SIM kartu, vložíte baterii, zapnete, zadáte PIN, zadáte internetový účet (ten si můžete založit přímo v tu chvíli) mobil vás krok po kroku povede, fungujete - děti nebo spíše vnoučata vás s telefonem jistě pracovat naučí . Kde telefon zakoupíte je celkem irelevantní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.