Nejste přihlášen/a.
Co mám udělat abych denně nechlastala 8 piv a nevykouřila krabičku cigár? Problém je že na to prachy mám. Jak by jste to udělali vy?
Udělejte si plán. Každý týden -1 pivo a -1 cigareta. Namísto toho vyběhnout ven na čerstvný vzduch. Co koníčky, žádné?
Dobrý den, začněte třeba tím, že se budete vyjadřovat jako žena. Tím si snad začnete vážit sebe a pochopíte, že tento způsob života Vás ničí (nebo nevyhovuje).
Takže, musíte najít vůli to (sebe) změnit. Zdravím!
doplněno 28.01.16 17:53:No, nic ve zlém, ale v jakém oboru podniká žena, která používá veřejně slova typu cigáro, chlastat nebo prachy? U střízlivé podnikatelky bych očekával jistou úroveň.
doplněno 28.01.16 18:07:danca555 - jo, tak to beru. Musíte si uvědomit, jestli jste na tom pivu závislá. Pokud ano, tak je to už z lékařského hlediska závislost a alkoholismus. A to se potom může léčit. Možná někdo, kdo má silnou vůli, dokáže toto překonat sám. Možná to pivo nahradit vodou nebo vystoupit z toho denního rytmu a změnit ho. No, ke kouření se nemohu moc vyjadřovat (jsem kuřák).
doplněno 28.01.16 18:20:Možná nebylo zcela vhodné tento dotaz přesouvat do Volné diskuze - potom se ztrácí konkrétní rady k problému a je více prostoru na spekulace a dojmy.
To se omlouvám že to vyznělo tak hrubě, ale slovo cigáro atd... jsem použila proto, že jsem na to naštvaná. Nechtěla jsem psát (jak zkoncovat z cigaretkou a chlastíkem).
Dopijte to své osmé pivo, típněte vajgla a běžte domů. Zítra si ty cigára i pití odpusťte a věnujte se něčemu užitečnějšímu a prospěšnějšímu jak pro vás, tak i pro okolí.
Důležitý je motiv – kouřit jsem přestal kvůli obyčejné chřipce, jen jsem po ní potom nezačal, no. S pívem je to horší, zatím jsem ho zredukoval na 1 – 2/denně (taky kvůli výhružce od doktora). Přeju silnou vůli a úspěch!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.