Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přestat kouřit a chlastat

Od: danca555 odpovědí: 12 změna:

Co mám udělat abych denně nechlastala 8 piv a nevykouřila krabičku cigár? Problém je že na to prachy mám. Jak by jste to udělali vy?

zámek
strejc uzavřel tuto otázku

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radarbrdy*
hodnocení

0x

Udělejte si plán. Každý týden -1 pivo a -1 cigareta. Namísto toho vyběhnout ven na čerstvný vzduch. Co koníčky, žádné?

danca555
hodnocení

Koníčky mám, cestování, focení... Jsem podnikatelka, takže času je spousta.

radarbrdy*

Teď mě ještě napadlo, jak čtu, že píšte, že máte peníze, můžeme se domluvit :). Vy mě pošlete platbu na můj účet, a já vám pošlu emailem tajné zaklínadlo. Jedno proti pití piva a jedno proti kouření. Víc plateb = víc kouzel *smich*.

OMG I became rich overnight ! OMG my hair regrew overnight !

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, začněte třeba tím, že se budete vyjadřovat jako žena. Tím si snad začnete vážit sebe a pochopíte, že tento způsob života Vás ničí (nebo nevyhovuje).

Takže, musíte najít vůli to (sebe) změnit. Zdravím!

doplněno 28.01.16 17:53:

No, nic ve zlém, ale v jakém oboru podniká žena, která používá veřejně slova typu cigáro, chlastat nebo prachy? U střízlivé podnikatelky bych očekával jistou úroveň.

doplněno 28.01.16 18:07:

danca555 - jo, tak to beru. Musíte si uvědomit, jestli jste na tom pivu závislá. Pokud ano, tak je to už z lékařského hlediska závislost a alkoholismus. A to se potom může léčit. Možná někdo, kdo má silnou vůli, dokáže toto překonat sám. Možná to pivo nahradit vodou nebo vystoupit z toho denního rytmu a změnit ho. No, ke kouření se nemohu moc vyjadřovat (jsem kuřák).

doplněno 28.01.16 18:20:

Možná nebylo zcela vhodné tento dotaz přesouvat do Volné diskuze - potom se ztrácí konkrétní rady k problému a je více prostoru na spekulace a dojmy.

danca555
hodnocení

To se omlouvám že to vyznělo tak hrubě, ale slovo cigáro atd... jsem použila proto, že jsem na to naštvaná. Nechtěla jsem psát (jak zkoncovat z cigaretkou a chlastíkem).

Dopijte to své osmé pivo, típněte vajgla a běžte domů. Zítra si ty cigára i pití odpusťte a věnujte se něčemu užitečnějšímu a prospěšnějšímu jak pro vás, tak i pro okolí.

danys*
Tipuju te na max.14 let ty "podnikatelko" :) Zacni fetovat a ten chlast a cigara omezis! :D
danca555
hodnocení

V tom případě nemám co k tomu napsat. Nepotřebuji někoho přesvědčovat kolik je mi let. Ty si musel mít hodně těžké dětství že nevěříš ostatním. Tipovala bych to na šikanu nebo domácí násilí. Mějte se , nebudu zde psát když mi napíše toto pako že je mi 14. To fakt cenu nemá.

dylin
hodnocení

0x

Vedlejší účinek emancipace *smich* ... najděte si práci bez stresu.

hawara*
hodnocení

0x

Asi bych souhlasil se suzymon. Nemůžete být podnikatelka, když tvrdíte, že času je spousta. Možná jste podnikavec (neznám přechýlenou podobu) - to je opak od podnikatele *smich*.

danca555
hodnocení

Ok, to mi stačilo. Měla jsem to zde za slušnou poradnu a né ž sem chodí děti. Mějte se. Zeptám se jinde.

hodnocení

0x

Důležitý je motiv – kouřit jsem přestal kvůli obyčejné chřipce, jen jsem po ní potom nezačal, no. S pívem je to horší, zatím jsem ho zredukoval na 1 – 2/denně (taky kvůli výhružce od doktora). Přeju silnou vůli a úspěch!

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]