Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu po nealko pivu energy drink?

Od: bg odpovědí: 6 změna:

Můžu po nealko pivu energy drink? Měl jsem půl plechovky nealko piva a teď chci vypít jednoho Crazy Wolfa z 32mg/100ml kofeinu. Prosím ať odpovídají osoby starší 15ti let.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já nevím, proč se všichni uchylují k těm energickým nápojům, není to vůbec zdravé a vídávám to užk pít i děcka ze základky.

hodnocení

0x
Dám si za volantem tak 1 měsíčně. Jinak souhlas, je to totální svinstvo. A všude plno reklam.

tomasp*
hodnocení

0x

Nevidím důvod proč ne, ale nedoporučuji to pít ani normálně. Kdyby jste věděl, co v tom je za humus, tak by jste to nepil.

Zdravím :)

hodnocení

0x

pokud nejste diabetik a kardiak, tak se nic nestane. Jenom nechápu proč ten energy - já bych dopil to pivo *kafe*

hodnocení

0x
Jinak - když si uvaříš kvalitní čaj(tím nemyslím ibiškový navoněný teekane), tak je to taky solidní vzpružovák...

hodnocení

0x

Proč by to mělo vadit? Kofein se s alkoholem snáší bez problémů. Nikdy jste napil pro zahřátí čaj, či kafe s rumem? A to je určitě víc alkoholu, než v pivu, zvlášť, když je nealko. Jestli Vám může něco "neprospět", tak je to ten energetický nápoj sám o sobě, bez ohledu na vypitý alkohol.

Energetický nápoj jsem vypil jen jednou v životě, když jsem kolem poledne potřeboval trochu povzbudit. Během půl hodiny se mi chtělo tak spát, jako už dlouho ne. A to se při tom nesmím napít čaje po páté odpoledne, když nechci být do půlnoci vzhůru .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]