Nejste přihlášen/a.
Můžu po nealko pivu energy drink? Měl jsem půl plechovky nealko piva a teď chci vypít jednoho Crazy Wolfa z 32mg/100ml kofeinu. Prosím ať odpovídají osoby starší 15ti let.
Proč by to mělo vadit? Kofein se s alkoholem snáší bez problémů. Nikdy jste napil pro zahřátí čaj, či kafe s rumem? A to je určitě víc alkoholu, než v pivu, zvlášť, když je nealko. Jestli Vám může něco "neprospět", tak je to ten energetický nápoj sám o sobě, bez ohledu na vypitý alkohol.
Energetický nápoj jsem vypil jen jednou v životě, když jsem kolem poledne potřeboval trochu povzbudit. Během půl hodiny se mi chtělo tak spát, jako už dlouho ne. A to se při tom nesmím napít čaje po páté odpoledne, když nechci být do půlnoci vzhůru .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.