Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Roj meteoritů v Rusku - bojíte se druhého?

Od: bubble* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, tak co říkáte na to co napáchaly úlomky meteoritu v Rusku? Bojíte se až večer proletí kolem ten větší meteorit? :) Samozřejmě to berte s nadsázkou :) Asi večer zkusíme mrknout dalekohledem. jestli něco uvidíme.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

meta
hodnocení

0x

Právě sedíme v koutku místnosti a klepeme se strachy. Dědek šel připravit protiatomovej kryt a bába šla vybrat celoživotní úspory a nakoupit zásoby.

krkovicka*
hodnocení

0x
Co se má stát stane se.Jestli je tohle můj poslední den tak ať je ten nejhezčí.Jdu si pročíst zprávy.Mám málo informací.

meta
hodnocení

0x

novinky.cz/...

Večer má "blízko"Země proletět planetka, má být nejblíže za celou historii novodobého pozorování meteorů. V případě, že by dopadla na Zemi, může zničit město o něco větší než je Praha, to se ale nestane.

hm*
hodnocení

0x

Není se čeho bát. Tu dnešní planetku mají přesně spočítanou, ta prostě jen profičí kolem (leda by mohla sejmout nějakou družici).

hodnocení

0x

stejně si nejsem uplně jisty že by jsme se dozvěděli že nás má zasahnout nějaky asteroid... to by tady vypukla pěkná anarchie :D

hodnocení

0x

ne , az to spadne tak to spadne ;)

jabraka*
hodnocení

0x

No,když ukazovali,co provedl ten dvoutunový asteroid v Rusku,do smíchu mi nebylo.

JABRAKA

doplněno 16.02.13 00:12:

zpravy.idnes.cz/...

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]