Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdílný obrázek

Od: jofa* odpovědí: 4 změna:

Rozdílný obrázek.

Kdo může, mrkněte na Kino Barrandov v tv jak z lidí dělají blbce za 90 kč/min. Nikdo to nemůže najít kde ten rozdíl je. Malé děcko to najde za pár vteřin. Zavoláte a nedoplatite se.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kofola
hodnocení

0x

přišla jsem tak o 500 korun :( jsou to podvodníci a nechápu jak si to vůbec TV Barrandov může dovolit.

smudlova

Dnes 11.12.2016 jsem se pořádně naštvala a to za hodně peněz. Věděla jsem řešení, ale po zavoání na udané číslo mi půl hodiny pouštěli eroticé horoskopy a prý je obsazeno. Hlvně že paní na obrazovce předstírala jk je jí hrozně líto, že nikdo nevolá. Vím, že jsem si toho vinna, neměla jsem věřit šmejdům. Ale Barrando-kino a tími celá televizr Barrandov u mně velice klesla a budu tohle co nejvíce rozšiřovat mezi všemi přáteli. Tak tedy místo 50 tisíc výhry mám tučný účet za vaše super podvody. Pokud nedojde k úhradě mého telefonního účtu ze strany tv Barrandov, bud nucena dát vše k soudu.

Mail: smudlova.u.d.p@seznam.cz

Jarka Š.

mcmerkurion*
hodnocení

0x

... nedávno se to tu řešilo: Televizní kvíz

jofa*
hodnocení

Vím o tom. já jen teď aktuálně jak to tam běží. Teď tomu dají korunu na tři města Ostrava , Pardubice, Jihlava.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]