Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Že je TWERKování hezké?

Od: humbucker* odpovědí: 14 změna:

Podle mě to je hezké. Proč to některé divné ženy pobuřuje?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x
Co se libi jednomu, nelibi se druhemu. Zeny to poburuje, neb vypadaji u toho lacine. A je preci boj za rovnopravnost a unisex. Cely boj ale nahle skonci, kdyz je nepustis ve fronte. Bohuzel se ale spatne rozpoznava, jestli zenu ve fronte twerk poburuje ci nikoliv.

martinaa*
hodnocení

0x

Mně to nepobuřuje, propadám v záchvat smíchu *smich*.

slzicka*
hodnocení

0x

No záleží čím se twerkuje. Twerkowání "slonice" moc hezké není :-D

klera*
hodnocení

0x

Které divné ženy to pobuřuje? Pobuřuje to jenom divné ženy? Je divná žena definice lidí, které to pobuřuje? Poznamenávám si, že by mě to radši nemělo pobuřovat, protože bych mohla být označená za divnou a to nechci!

hodnocení

0x

Asi jsem divná žena. Mně se to teda nelíbí, podle mně to patří do bordelu, nebo za dveře ložnice. Nejsem žádná puritánka, ale myslím , že už zbývá jen poslední krůček ke ztrátě poslední intimity, posledního tajemství a to přestřihnout ten tenký proužek látky v rozkroku. A dělá to na mně dojem, že tento typ žen ani po jiném netouží. Zdá se mi to vulgární, vyzývavé a prvoplánové. To už je podávání nejintimnějších partií na talíři. Takto levně vždy "rajcovaly" jen ty největší coury. Možná nesouhlasíte, ale tak to cítím.

eulalie*
hodnocení

0x

Jé, až do dneška jsem nevěděla, co to twerkování vlastně je *smich*. Asi proto, že se o tom nezajímám... Tak jsem si o tom něco načetla, abych tedy byla v obraze a nééé sto let za opicemi. No jo, twerkuje Miley Cyrus. Některé osoby ženského rodu bohužel už neví, čím by zaujaly, tak to zkouší takto. Přemýšlím, jak by to vypadalo, kdyby se třeba twerkovalo na scéně při představení řekněme opery Aida. Šlo by to? Nebo u baletu Labutí jezero...

doplněno 25.01.16 18:40:

A prosím, když už ty feministky bojují za genderovou rovnoprávnost, nemohli by twerkovat i muži? V plandavých, volných trenýrkách?

hodnocení

0x

Jo jo, taky jsem do teď nevěděl, co to je *nevi*. Ne ne, nepobuřuje mě to, ale že by se mi to nějak zvlášť líbilo... *nevi*

hodnocení

0x

ANo jsem mlady muz a twerkovani se mi libi , hlavne kdyz to "tanci" mlade krasne slecny.

17let
hodnocení

0x
Je mi 17, jsem kluk, moc to nemusim

lilia*
hodnocení

0x
Proc se to libi Vam? Vim proc muzum... Protoze si predstavuji jak toto sexy stihla slecna dela nad jejich p*****m.. Prijde mi to lacine a podbizejici.. Neco jako v tom smyslu: Nemam chlapa, nikdo me nechce, ale kdyz mu predvedu tohle, tak bude hotovej a zacne si se mnou... Ne za mne ne... Fakt maximalne jen do loznice, nebo k tyci.

humbucker*
hodnocení

Ahoj.

U těch vyjádření jsem nějak očekával víc souhlasných příspěvků od chlapů. Proč to vadí, když se to provozuje v tělocvičnách, nebo na pódiích? Je to jen takový druh tance, gymnastiky. Proč by to mělo na veřejnosti, někoho k něčemu svádět? Poněkud nechápu.

doplněno 25.01.16 23:21:

Ahoj 17tko.

V dnešní době to už není jen o hudbě (pokud se tomu dá říkat nějaká hudba), ale spíš o vizuelní šou. Dělají to pro lidi, pro mladé. Pro ty je to určený. Možná, že patříš mezi jiné konzumenty zábavy. Co se z toho, co se dělá za muziku, líbí třeba tobě?

17let
nelibi se mi, ze to pouzivaji zpevacky na podiich ke sve propagaci, hudba tak ztraci na kvalite a uz to neni o hudbe

ronyx*
hodnocení

0x

Nevím, proč to pobuřuje některé ženy, ale vím, že je to hnus. Když se u toho roztřesou ty špeky, tak to je na zvracení.
Takže jako posilování do tělocvičny za zavřenými dveřmi možná dobré, ale to je tak vše.
Tohle mi nějaká osoba ženského pohlaví (bez ohledu na věk a postavu) předvést v ložnici, tak balím vercajk a odchází domů buďto ona nebo já, obojí zrychleně.
Když kdysi dávno frčela Lambada nebo později Makarena, tak to bylo taky terčem kritiky, ale to bylo ladné a koukatelné proti tomuhle.
Takže za mne ne - tohle nemá sexuální podtext, to měly ty dva výše zmíněné tance, tohle je maximálně nevkusný cvičení.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- když je holka hezká a umí to - může si dovolit všechno !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]