Nejste přihlášen/a.
Zdravim
Kdyz jsem koupil kvulu nasi male holcicce bezdotykovy laserovy teplomer znacky hartmann ktery stal 1200kc a meri same blbosti.Je mozne zadat zpet penize?Koupil jsem ho pred 5 dny...neni prece normalni abych mel jednou 37,5 pak 36,6 pak 35,9 atd ...to same ukazuje na priteljyni.Mohu ho vratit a zadat zpet penize?Originalni krabici i hracku jako darek vo jsme dostali mam.
Kdyz jsem koupil kvulu nasi male holcicce bezdotykovy laserovy teplomer znacky hartmann ktery stal 1200kc a meri same blbosti.Je mozne zadat zpet penize?Koupil jsem ho pred 5 dny...neni prece normalni abych mel jednou 37,5 pak 36,6 pak 35,9 atd ...to same ukazuje na priteljyni.Mohu ho vratit a zadat zpet penize?Originalni krabici i hracku jako darek vo jsme dostali mam.
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
kyticka
0x
Mám stejnou zkušenost a přátelé též,zkrátka bezdotykové teploměry jsou k ničemu.Kupovali jsme ho především proto,abychom nemuseli holčičku v noci budit.V lékárně mi peníze vrátit odmítli,leda vyměnit za jiné zboží.Nesmysly nám měří i teploměr digitální,takže si jako oko v hlavě střežím starý rtuťový.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]