Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volání SOS - kdo dá 500tis?

Od: sos* odpovědí: 11 změna:

Kdo z politiků a vyšších vrstev obětuje 500.000 Kč pro rodinu s patnácti měsíčním synem? Otec je na dně! Děkuji babička

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

technikjirik*
hodnocení

1x

nikdo vám nevěnuje peníze natož takovou sumu. Jediné co můžete je zmírnit negativní důsledky absence těchto peněz tím, že budete komunikovat s věřiteli a budete aktivně pracovat na zlepšení situace. nic se nejí tak horké jak se uvaří... Jelikož nepíšete v čem je ten průser a proč zrovna taková částka, tak vám nelze odpovědět nic konkrétního.

amlim*

Souhlasím...amlim

amlim*
hodnocení

0x

Tady asi neuspějete. Sem politici a troufám si říci i "vyšší vrstvy" nechodí.Víte kolik je potřebných lidí? Každý se musí postarat sám o sebe.Vám někdo někdy něco dal?...přesto Vám přeji štěstí,*andel*naděje umírá poslední,vždycky se najde řešení,ale musí se chtít,mluvím z vlastní zkušenosti,...babička

technikjirik*

Milá amlim, dovolím si vám odporovat v jedné maličkosti... naděje neumírá poslední. Poslední umírá ten kdo tu naději měl... Ale jinak píšete správnou věc.

ondras*
hodnocení

0x

Poněkud neskromná žádost o pomoc! "Otec je na dně"...a co matka, babička, - rodina?!

lidka*

Ondráši, nazval jste to ještě velice hezky. Já bych asi byla i drsnější. Trochu mě to rozhodilo. Milá babičko, to není řešení, napsat si sem o půl miliónu. Je to - nevím jak to nazvat - docházejí mi slova. A to se mně tak často nestává. Chtělo by to víc skromnosti a pokory. *bum*Taky babička, která by se pro svou rodinu rozkrájela. :)

doplněno 03.10.09 16:11:

Doufám, že to dotyčná nemyslela vážně a nebo chtěla na toto téma jenom vyprovokovat diskuzi.*hej*

martini*
hodnocení

0x

Tak ať kope nohama ( nejlépe taky hodně rukama) a zkusí se ode dna odrazit, ode dna totiž jiná cesta nevede a makat a makat a makat, v životě už si nepůjčovat, prodat co se dá, nemít televizi, chodit pěšky a to nejlépe do práce.

hodnocení

0x

"Otec je na dně"... omlouvám se za černý humor, ale vybavilo se mi toto *andel*

Jinak málo inforamcí *nevi* Půl melounu vám pro jeden výkřik nikdo jen tak nedá... ale při podrobnějších informacích se třeba dá poradit, jak se ode dna odrazit... nebo třeba nasměrovat na nadaci, která pomáhá lidem s těmi kterými konkrétními problémy...

stenly*
hodnocení

0x

www.youtube.com Do jeho vyhledávače zadejte: A.Clauss:Peníze a právo

hodnocení

0x

. . . a tou rodinou, základem státu myslíte koho co? Fakt? Fakt to myslíte vážně?*haha*

zuzee*
hodnocení

0x

To si myslíte že Vám někdo něco dá? Vzdyd to by chtěl potom peníze každý. Máme taky s manželem půjčku, lepší by to bylo bez ní ale nenapadlo by mě po někom chtít peníze. Má příbuzná je v dluhách s manželem až po krk a taky jim nemá kdo pomoct. A takových rodin je co vycházejí tak tak.

TAk at se otec vzpamatuje a jde vidělávat a at si dává pozor at už se do takových problémů nedostane.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]