Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaka volba prace?

Od: elektriktom odpovědí: 4 změna:
Ahoj.Jsem vyuceny elektrikar a mam praxy uz skoro 8 let.Mam jedno 7 mesicni miminko a krasnou pritelkyni.Mel jsem praci kde jsem mel 32 hrubeho po dobu 3 let ...kluci pak odesli kvuli sefove tak jsem sel taky...Ted mam praci za 31 hrubeho(2x13 plat 7200kc rocne,prisoevek na dovolenou 1x10000 rocne,penzijko 200kc mesicne,zavodni stravovani a stravenky)jsem klasicky elektromechanik..plc nastavovani,klasicke udrzbarske prace,mereni elektriky a tak jenze jsem v parte kde jsme 4 a vzdycky delam sam a ty kluci delaji furt spolu ..maji jine zajmy...oni nejsou zly ...ale proste si nerozumime ted mam moznost jit do prace :(35 hrubeho,3 smenny provoz,zavodni stravovani,stravenky,prispevek na penzijko a tyden dovolene navic).Chybi mi ty casy s klukama kdy jsme vse delali spolecne ..proste obcas ta sranda a tak ...prijde mi ze tam delam tu nejhorsi praci a oni si delaji pohodu ...kdyz makam a odskocim si tak jsem je uz nekolikrat nachytal jak sedi a nic nedelaji a nrprijdou za mnou ..hale pojd si s nama odpocinout ..nee at ten pitomec hezky dela ...ale mam ted moznost jit delat za 35 hrubeho jinam a ta parta lidi na pohovoru byla bezva ...na vse se vyptavali ... Vtipkovali a to je to co mi chybi ...co by jste zvolily na mem miste?Praci kde mate vic?Nebo praci kde si s klukama rozumite?
doplněno 24.01.16 23:15: Zapomel jsem dodat ze dosavadni prace je dvousmenny provoz

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

0x
Na to je těžká odpověď. Já musím mít v práci pohodu ( a tím nemyslím, že se flákám). Když nemám, jsem hnusná na lidi, co jsou mi nejblíž. A to neprospívá ani vztahům, ani kvalitě odvedené práce (taky mám pocit, že oddřu všechno). Takže za mě: dala bych přednost sehranému kolektivu, byť za menší peníz, nebo větší nasazení. Ale vy nejste já. Musíte se rozhodnout sám. Mona

hodnocení

0x

Já bych taky brala lepší kolektiv, už vzhledem k tomu, že ani v další práci na tom nebudete finančně zas tak špatně. Je to kus života, který v práci strávíte a žít dobrovolně nepohodu? Peníze jsou důležité, obzvláště, když jich máte málo. Ve Vašem případě si můžete dovolit jít trochu s platem dolů. Dlouhodobá nepohoda se může za čas projevit i na Vašem zdraví.

mp*
hodnocení

0x

Takže v první řadě bych bral relativně ty peníze. Tento měsíc je máte, další už třeba ne (asi neplatí jedině u státních zaměstnanců). Takže práce v dobrém kolektivu je přínosnější pro osobní rozvoj, než momentálně vyšší výdělek. Tam Vás to může semlít, a pak nevyděláte ani průměr. Od dobré party se můžete lecos přiučit a pak to využít v dalším svém růstu (i platovém).

hodnocení

0x

Urcite kolektiv. Penize jsou pekne. Ale nechut do prace kvuli kolektivu , psychika atd...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]