Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Partners, Broker atd. - zkušenosti

Od: danys* odpovědí: 9 změna:

Jaké máte zkušenosti s výše uvedenými nebo jinými společnosti specializující se na finanční poradenctví? Za mně osobně nic moc, udělali mi celkem nevýhodnou úrazovou pojistku, kterou jsem asi po 3 měsících zrušil*smich*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jen špatné zkušenosti. Ostatně pochybuju, že existuje "poctivý" poradce, když jsou schopni natáhnout i nejbližší rodinu...

fiser22*
hodnocení

0x

a vy se divíte? povětšinou jsou to lidé kteří o dané "problematice" vůbec nic nevědí

Tak především jim jde o provizi, za každou cenu.

mot
hodnocení

0x
kdo dela financni poradce? ti co nesehnali slusnou praci… :)

monika123*
hodnocení

0x

Mam poradkyni z Partners a musim rict, ze spokojenost. Je to rozumna zenska a padly jsme si do oka. Vim, ze to nedela zadarmo, vim, ze z toho neco ma, ale me poradila vzdy moc dobre a min. 1x za 1/4 roku mi pise sama, jestli neco nepotrebuju, zmena smluv, ulozeni, utraceni penez , nova karta atd.

danys*
hodnocení

změnu smluv, karty atd. oni dělají rádi. mně po konzultaci sdělil poradce brokeru, že za úrazovku platím zbytečně moc. sice mi sjednal novou pojistku, platil jsem méně, měl jsem o něco málo vyšší denní odškodné, ale zapomněl mi říct jednu podstatnou věc...tabulky s dobou léčení měla nová pojištovna o 1/2 nižší dni léčení než moje stará smlouva, což je sakra podstatný. *smich*

Za mně to jsou šmejdi stejně jako OVB. Na druhou stranu věří, že jsou i dobří fin. poradci, ale ne v těchto společnostech a je jich minimum.

Strýc dělá v Partners, taky jsem jeho klientem a můžu říct že rozhodně spokojenost. Mám předchozí zkušenost s ZFP a tam všem cpali jednu pojišťovnu, protože u ní měli vysoké provize, často pro klienta nevýhodné nebo až nesmyslné pojistné plnění, hlavně že si poradce jezdí v nové Audině a nosí zlaté prsteny. Takže celkově nemám finanční poradce rád, ale musím říct, že Parners je něco jiného (lepšího), než ostatní. Co radí dává smysl a vím, že oni jsou opravdu nezávislí poradci, narozdíl od většiny ostatních (samozřejmě, mají provize, ale od všech stejné, takže by byli sami proti sobě, kdyby klientům nutili něco pro ně špatného) a nemá nad nimi moc žádná bankovní společnost.

mot
a poradci partners (a jinych spolecnosti) snad nejezdi v luxusnich autech? samozrejme ze musi, hlavne ti vyse postaveni,aby vzbudili dojem, jak se na tom da zbohatnout a nalakali dalsi ovecky pod sebe.

mikihans: Nenechte se vysmát, Partner jsou na tom úplně stejně jako všechny ostatní. V této branži to není o společnosti, ale o člověku a špatný a dobrý poradce může být v jakékoliv společnosti. Všechny společnosti fungují na stejném systemu a rozdíl mají akorát ve jméně.

Pokud je člověk špatný poradce (nebo to dělá jen pro provize), ani záštitka Partners jeho dovednosti nebo myšlení nezmění.

Proto bych radil, nevybírat si poradce podle společnosti, ale podle jiných vlastností. Pokud bych si já k sobě pozval poradce, tak by mě zajímala hlavně jeho historie (aby tuhle práci nedělal chvíli) a jeho doporučení pro mě bych s konzultoval ještě případně s někým jiným.

Ona práce poradce v MLM je hlavně hra psychologie, znalost produktu je často až vedlejší...

Mít svého finančního poradce, který vám radí ve složitém finančním trhu, není určitě špatná věc. Horší je najít toho správného člověka pro to...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]