Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporoučení seriálu

Od: harys odpovědí: 11 změna:

Zdravím, měl bych na vás takovou otázku.

Právě jsem dokoukal seriál Game of Thrones a musím říct, že lepší seriál jsem v životě neviděl.

Každopádně jelikož se teď čeká na další sérii, tak by jsem rád rozkoukal i něco dalšího, jenom vůbec nemám páru co, nebo respektive jsem dost vybírávý a né všechny seriály mě zaujmou.

Proto by jsem se vás chtěl požádat o to, zda by jste mi nemohli nějaký doporučit?

Hledám seriál, který by nejlépe nebyl z dnešní doby, ale právě třeba z toho středověku s tím, že mi jde o to, aby ten seriál byl co nejvíc dramatický, však znáte to, když skončí jedna epizoda tak, abych hned chtěl pustit další.

V momentální době jsem už zkouknul seriál jako třeba TWD, který mě bavil tak maximálně 2 série, protože pak už to bylo dokola to samý, dále třeba Spartkuse s tím, že první série byla suprová, ale když v 2 sérii se nahradil herec, tak to už to nebylo to pravý, pak třeba Sherlocka u kterýho taky čekám na další série no a prostě takovýhle.

Nehledám žádný seriál jako třeba Přátelé, Simpsonovi, Teorie velkého třesku, Jak jsem poznal vaší matku atd. to je typ seriálů,který mě tolik nebaví, hledám něco, kde je nějaký příběh a pokud možno tak, aby to bylo s dabingem.

Tak to je všechno, pokud by mi někdo z vás mohl doporoučit nějaký seriál, který žádám tak bych mu byl vděčný kdyby se semnou o něj podělil.

Díky všem.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tamita
hodnocení

0x

Vikingové,Mušketýří,Černé vlajky (Black sails v orig., o pirátech), The Shannara chronicles - ve stylu hobita...Sleduji ještě Upíří deníky a The Originals-obojí o upírech...

A samozřejmě vede hra o trůny...za chvíli nová série...už se těším

hodnocení

0x

Sice to není historický, ale hodně dobrý je Most, Dexter, nebo Ve jménu vlasti.

plavest*
hodnocení

0x

Živí mrtví

ria*
hodnocení

0x

Zkus

Outlander

Turn

And Then There We/...

Vše je tedy anglický - o to lepší a dá se sehnat online..

doplněno 24.01.16 20:21:

->ver -> Perníkový táta je jeden z nejlepších seriálů, co jsem kdy viděla, docela se těším, až na něj zapomenu a dám si ho znovu :).. Better Call Saul - od stejných tvůrců je také skvělý :).. ale není to historický :)..

ver*
hodnocení

0x
Breaking Bad. V češtině je to Perníkový táta, ale je to na 100% lepší v originále s titulky. Perfektní seriál.

naihonn*
hodnocení

0x

Kromě už tady zmíněných je pár seriálů tohohle typu, které jsou profláklé, protože už se vysílaly i v televizi jako je Řím, Borgiové, Tudorovci a podobně. Ale nebylo to tu zatím napsáno, tak je stejně přidám. Dokonce zdá se už byl natočený seriál i o Marco Polovi, který možná někdy letos bude mít druhou řadu.

fakirka

radkapod*
hodnocení

0x

Penny Dreadful. Za 98 dní začíná třetí řada *palec*.

Sice nechcete z dnešní doby ale i tak doporučuji House of Cards a True Detective.

jendad
hodnocení

0x

Já nejsem moc na historický :)

ted jsem se dodíval na Jessica Jones , nebo co třeba Orphan Black .

mp*
hodnocení

0x

Pokud jste takový fanda seriálů, tak zkuste zkouknout seriál 30 případů majora Zemana. Je to pro všechny. Politicky je to jasný - obraťte to o 180 stupňu a získáte pravdu. Ale natočené je to mimořádně. Znám to nazpaměť.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]