Nejste přihlášen/a.
Verite tomu, ze jsou mezi nami mimozemstani, ktere treba ani nemusime videt? Mate nekdo konkretni zkusenost jako treba znama herecka Kveta Fialova? Sam jsem pred lety neco podobneho zazil a od te doby vim, ze nas zivot je neco jako film - predem naprogramovan a proto nekteri jedinci (tzv. vedmy) mohou videt do budoucna a taky zpet. Jme snad jenom neco jako hracky - "zivotni herci", kteri slouzi nekomu pro zabavu? ... Co na to rikaji pouceni a zkuseni?
Já věřím, že na Zemi žádní mimozemšťani nejsou, že náš svět kdysi stvořil Bůh a že nikdo z nás nedokáže s jistotou předpovědět, co bude v budoucnu, protože co bude, není nijak předurčeno a záleží to na nás.
To jo stvořil bůh, ale ne ten kterýho všichni myslí. Vyspělá rasa nás tady geneticky upravila pro svoje potřeby jako pokusný králíky a otroky. USA spolupracuje s šediváky v DULCE v NM a všude jinde. Země je dutá. Na odvrácené straně měsíce je základna. Toho je na netu tolik, že i kdyby byla pravda jen v 1% tak tady jsou a basta. Hledejte na netu.
Paní Květa Fialová? Byla jiná, vyčuhovala z řady. Našla si způsob, jak žít se ztrátami blízkých, s nemocemi a jinými pohromami. Byla šťastná. Je úplně lhostejné, že se to spoustě lidí nelíbilo. Byl to její způsob přežití. Stále lepší, než někdo problémy řeší drogami, alkoholem, sebevraždami. Má můj obdiv.
Reagovala jsem zbytečně rychle. Vy se ptáte na něco jiného. A co DNA? Nemůže to být program? A co papilární linie na prstech?
Nejsme jako pan Data? Jen dokonalejší?
"nick", mám takový dojem, že od té doby, co lidé přestali věřit v Boha, tak jsou schopni uvěřit v každou pitomost...
No, že by sem fyzicky létali mimozemšťani v létajících talířích tomu uvěřit nemohu...
mimozemšťani jsou pravděpodobnější nežli Bůh - ty bychom někdy mohli i uvidět, zatímco Boha nikdy.
Pavlínko - uznávám, že to argument není, ale lepší mít nebudu, dokud jednoho, či druhého neuvidím. Takže se musím spokojit jenom s tou pravděpodobností.
Marcelko, to není argument...
Marcelko, to chápu. Neboj, jednou uvidíš, uvidíme všichni a nechejme se překvapit, ale možná bychom se mohli i připravit, jenže to je na svobodné vůli každého.
Proč neverit v oboji? Buh by klidne mohl byt ten nejdulezitejsi mimozemstan - vrchni hlavoun vsech bytosti
Pt -... kazdy pry mame vrchnim soudcem Bohem (je to uctivejsi?) pridelenych nekolik zivotu... Vite kolikaty naprogramovany zivot ted zijete a byla jste vzdy takova spravna a "uctiva"? Nebo se snazite jen neco napravit, aby event.dalsi zivot nebyl za trest? Andelske povahy jsou vzdy podezrele
Ano, je to uctivější. To je ono "prý", "žeprý" a podobně. Pokud "prý" máme několik životů, ráda bych věděla, kde jste to slyšel, nebo četl? Já mám jen jednu knihu, učebnici, z které se učím, kde si čtu a kde čerpám informace a to je Bible. Tam nic takového není psané o více životech. Člověk má jeden život. Nebo, jak jste to myslel? - pt
Pt - pokud je Bible opravdu jedina kniha, kterou uznavate, tak ji mate asi prectenou i pozpatku, ale i kdyz nechci pochybovat o inteligenci - chapala jste vsechen text spravne? V takove originalni knize zivota to znovuzrozeni nemuze chybet !
"nick", ale samozřejmě, zrození z ducha. To se stalo i apoštolům po smrti Jěžíše, když byli znovuzrozeni duchem v podobě ohně (ohnivých jazyků). Jak se to stalo asi znáte. Vy mně asi chcete zkoušet? - pt
Cimrman řekl"- Jsem nevěřící"až se bojím,že mě zato Buh potrestá...a Mimozemstani? když jsou tak mají také svojich starostí dost mnezi sebou jako my.S jarní depresí se tělo umí vypořádat o něco lépe, protože ještě má dost serotoninu, který se nahromadil od léta. Avšak v zimních měsících a po novém roce už tyto zásoby docházejí a my se musíme s našimi pocity pochmurnosti a deprese vypořádat, jak umíme.
Docela se mi líbí myšlenka, že nás v nějakých intervalech - tisíců, statisíců let navštěvují/li, třeba opravdu prvotní buňky "zasela" nějaká mimozemská civilizace, všechny, nebo většina tisíce let starých chrámů směřuje na nějaké souhvězdí, nebo má souvislost s oblouhou, to je jen krůček od toho, že si lidi začali myslet, že bohové - bůh sídlí na obloze.. Ale jesti tady jsou mezi náma, to asi ne.. .. Někde jsem četla, že je naprosto mizivá pravděpodobnost, že za 13 miliard let by mohly ve vesmíru existovat dvě vyspělé civilizace... Možná už byly, možná budou, ale nejpravděpodobnější je, že z té civilizace zbyde spíš nějaký software, DNA, putující ve schránce vesmírem, ne nějací mimozemšťané..
..
Nechci vás nějak odrazovat ale ptát se v našem státě na takové věci je předem odsouzeno k podivínství. Tento stav vzniká už na základních školách. Myšlení učitelů vychází z toho, co jim řekli jiní a tak to tlačí do hlav malých dětí i oni. Ve středověku upalovali za jiné myšlení než bylo povoleno, dnes vás i v této poradně zesměšňují a přitom nikdo neví skutečně nic. Člověk není zase takový frajer, aby byl středem vesmíru a možné je všechno. Někdo nevěří na duchy a i taková dimenze 100% existuje. Pro hlupáka každý hlupák - jak bylo řečeno.
Jisté je, že člověk nevznikl vývojem z opice. Tomu neodpovídá fakt stálé existence opic. Dále tomu neodpovídají 3 základní druhy lidí: Europoidní, mongoloidní, negroidní. Podle vzorků krve se určuje např. v soudním lékařství základní typ pachatele a přibližná oblast výskytu toho kterého typu. Jsou k tomu vědecké knihy.
Všechny tři typy lidí ženského pohlaví však mají jeden společný gen - gen jediné matky, který se předává z matky na dceru. Při vývoji by tedy nemohli současně vznikat odlišné typy a navíc být současníky Neandrtálce.
Mnozí věříme, že jsou mimozemšťané naší velikosti, nejlépe s anténkami. Jenže mohou být třeba malí, okem téměř neviditelní a lítají všude kolem nás. Nebo se mohou jinak maskovat, abychom je neviděli. Stačí si udělat srovnání - v dokumentech o zvířatech dávají kamery do různých zvířecích atrap a zvířata to většinou ani nepoznají. A i kdyby, těžko je napadne, že jsou v tom kamery a my se pak na ně můžeme dívat. Třeba jsme na tom podobně i my, je zde nějaká vyspělejší civilizace, kterou my nevidíme (oni ví, jak to udělat). Nabízí se otázka, proč nás nezničí. Ale možná je to podobné jako my a mravenci. Velmi snado můžeme zničit mraveniště, ale pčoč bychom to dělali.
A co přímá vyjádření kosmonautů, že se s mimozemšťany setkali? Přímá prohlášení jsou na Youtub. Mitchel aj.
Na youtube.cz byl rozhovor astronautů o jejich údajné cestě na Měsíc. Pořád se po sobě dívali mezi sebou, nemohli si vzpomenout např. na viditelnost hvěz. Nikdo z nich ani jednou nekomentoval absenci hvězd na všech fotkách. Měli veškeré nejmodernější vybavení pro fotografování i filmování a co bylo zveřejněno byla katastrofa. Černobílé rozmazané fotky, vůbec nedokázali objasnit, proč pod vyústěním hlavní trysky přistávacího modulu s tahem 6000 kg nebyl vůbec žádný kráter v měsíčním prachu ! Jako by to tam osadili jeřábem. Na Zemi stačí aby náklaďák odfouknul stlačený vzduch a prach se vznáší kolem auta.
Jistě něco viděli, možná byli v kontaktu ale asi mají hodně silnou motivaci nic nevidět a neslyšet.
Já to nevylučuji. V každém případě ale platí, že pokud se sem dostali (jestli tedy má význam věta "se sem dostali") ze vzdáleného vesmíru, zatíco my ještě nezvládli ani dostat člověka na Mars, který je směšně blízko, musí být o tolik levelů ve všech směrech vyspělejší, že je nemůžeme ani pochopit a nejspíš ani vnímat.
Pak můžeme být jejich hračkou, jejich výtvorem, ale stejně tak je vůbec nemusíme zajímat.
Tomkk ma opravdu dobrou odpoved a ma pravdu predevsim v tom, ze oni jsou ve vsem mnohem pokrocilejsi, ale ne z az tak moc vzdalene planety od nas a jsou neviditelni, pokud se sami nezviditelni. A hlavne maji zakaz ublizovat, nemusime se bat. Jenze povahy jsou ruzne urcite i u nich a hrozba trestu nekdy nefunguje, jak by mela...
Stačí nadhodit téma mimozemšťanů a začíná tanec. Nechci ani odhadovat, jestli by bylo toto naše lidstvo na úrovni vhodné pro nějakou komunikaci s civilizací jiného světa. Každý věří že Ježíš Nazarestský existoval a je při tom pro toto tvrzení 0 důkazů. Po vesmírných civilizacích jsou v jeskyních nákresy starých lovců mamutů a hodně lidí to bere jako tvůrčí vyjádření. No tak to tedy nevím..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.