Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vím slova, neznám název písně, google neví

Od: sklenice odpovědí: 3 změna:

Zrovna jsem se dívala na "Na Stojáka" konkrétně na tento díl, když komička začla zpívat v čase 1:15 píseň, kterou jsem znala jako malá, ale když se ji podle slov pokoušela najít, vypadlo jich asi pět, ale žádná nemá takový rytmus ani melodii jako zde. *tuc*

Jestli ji někdo zná, dejte vědět. Já se narodila 98, znám ji odmalička, takže píseň to bude velmi stará, nějaká popová :(
Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

0x

Je to Billy Joel - The River Of Dreams

sklenice
hodnocení

není *fn* to mi google taky vnucoval. *smich*

V písničce od Billyho se zpívá "In the middle of the night I am walking in my sleep"kdežto Marie zpívá "In the middle of the night I am walking down the street", jde to dobře slyšet. V písničce od Billyho se to navíc tolikrát neopakuje. A jelikož jsem originál v raném dětství znala, můžu dosvědčit že Billy to není ;) Pamatuju si, že to zpívala žena, a moc textu to nemělo, víc nevím

doplněno 23.01.16 22:18:

a tady se na 4:11 zase opakuje...tam to už jde slyšet líp :P

gsafsd

Ale jo, je to ona. Paní komička ji jen trochu paroduje, má to být "sranda".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]