Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Pokud tady je (nebo se objeví) někdo, kdo by si chtěl vyměnit zejména praktické zkušenosti s prací s malotraktorem VARI (ať s motorem Jikov, nebo Honda) - seřízení, nastavení, používané příslušenství, jak na to a podobně, rád bych si o tom příležitostně popovídal - dodávané návody k použití považuji za málo dostatečné a mám dojem, že některé činnosti by bylo možno provádět výrazně efektivněji.
Hezký den
To je relativní. Mám možnost používat oboje, Jikov není špatný, ale dal bych asi přednost Hondě. Je to čtyřtakt a zdá se mi být víc v pohodě. Má rovnoměrnější výkon a celkově na mne působí lepším dojmem. Vari mám s dekoventilem pro lepší start. Ten zase v případě palivové krize pojede téměř na cokoli, co bude trochu hořet, to bych u Hondy neriskoval. Výkon má Jikov akceptovatelný, možná nepatrně vyšší než Honda (nejsem si jist), jenom jako dvoutakt více kouří. Pokud bych měl vybírat, pak navzdory vyšší ceně bych v současnosti volil Hondu. Faktem je, že i Jikov již vyrábí čtyřdobé pohonné jednotky, ale o těch nic nevím, ani zda a do jaké míry jsou kompatibilní se stávajícím příslušenstvím.
Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.