Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce s VARI

Od: al bunda* odpovědí: 2 změna:

Zdravím.

Pokud tady je (nebo se objeví) někdo, kdo by si chtěl vyměnit zejména praktické zkušenosti s prací s malotraktorem VARI (ať s motorem Jikov, nebo Honda) - seřízení, nastavení, používané příslušenství, jak na to a podobně, rád bych si o tom příležitostně popovídal - dodávané návody k použití považuji za málo dostatečné a mám dojem, že některé činnosti by bylo možno provádět výrazně efektivněji.

Hezký den

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiřinek
hodnocení

0x
Je lepší Jikov nebo Honda?
al bunda*

To je relativní. Mám možnost používat oboje, Jikov není špatný, ale dal bych asi přednost Hondě. Je to čtyřtakt a zdá se mi být víc v pohodě. Má rovnoměrnější výkon a celkově na mne působí lepším dojmem. Vari mám s dekoventilem pro lepší start. Ten zase v případě palivové krize pojede téměř na cokoli, co bude trochu hořet*smich*, to bych u Hondy neriskoval. Výkon má Jikov akceptovatelný, možná nepatrně vyšší než Honda (nejsem si jist), jenom jako dvoutakt více kouří. Pokud bych měl vybírat, pak navzdory vyšší ceně bych v současnosti volil Hondu. Faktem je, že i Jikov již vyrábí čtyřdobé pohonné jednotky, ale o těch nic nevím, ani zda a do jaké míry jsou kompatibilní se stávajícím příslušenstvím.

Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]