Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pech? Špatná karma?

Od: amper® odpovědí: 4 změna:

V prosinci jsem byl s autem na technické. Dva dny před tím jsem nechal vyměnit přední sklo, byla v něm "díra", už 2 roky. Týden nato mi ukradli SPZ (den ve frontě na magistrátu), další den jsem pro změnu nenastartoval. Skončilo to odtahem, diagnostika nic neukázala, mechanik nic nenašel, po odtažení do dílny se auto zázračně vzpamatovalo a jezdí doteď, mráz nemráz, vlhko nevlhko. Záhada. 14 dní klid (z toho týden auto stálo). Před Silvestrem první delší jízda. Kámen (cca 3 cm) do novýho skla. Přežilo se škrábancem, neprasklo. 14 dní klid, minulý čtvrtek další kámen, pavouk 2 cm. Takže znova na výměnu. Než jsem se dostal na řadu, chytil jsem další ránu (jen důlek, sklo znovu neprasklo). Že už by byl konec? Ani náhodou, nastupuje lidský faktor. Kolega si půjčil auto a zřejmě jako protislužbu ho protáhl myčkou (vysokoškolské vzdělání není záruka inteligence). Venku bylo -5, ráno -13, výsledek se dostavil. Dveře jsem kupodivu otevřel, ale zavřít už nešly. Půl hodiny běhu na volnoběh nepomohlo, tak jsem stáhnul okýnko a dveře přivázal ke sloupku. Naštěstí dveře rozmrzly cestou. To bylo včera. Dneska jsem vyhrabal auto ze sněhu a vyrazil se ženou na nákup. Po cestě jsem potkal dalšího vola. Na jeho straně zaparkovaná řada aut a vedle ní v 2. řadě další auto na blikačkách. A ten magor se tam narval jako třetí (a pak samozřejmě ujel). Na mě už místa moc nezbylo. Strhnul jsem to ke kraji, ale moc. Opertloval jsem si disk o obrubák (pořádně), guma snad drží, geometrie uvidíme (v těch srágorách se nedá moc poznat), s vyvážením je to stejné.

Jenom trnu, co mě (a auto) ještě čeká. Krom posledního případu jsem nemohl nic ovlivnit (a i tady si říkám, že lepší disk vpravo než celý levý bok). Kdy tohle skončí? Máte to někdo taky tak?

Jen dodávám, že auto je služební, sklo připojištěné, takže peníze to (zatím) nežere. Ale každý další karambol se v práci hůř a hůř vysvětluje.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Smůla se vám lepí na paty. To znamená, že vás zase čeká lepší období :)

hodnocení

Díky za optimistický pohled na věc. Jednou bude líp. Je otázka, zda u toho ještě budeme :-D

hodnocení

0x

Tož, to ani nen*ase*re, to zabude líto! *sok* Možná, že díky těmle prúšvihům, jste se vyhnul tragedii. Anděl strážný je celý schvácený.

hodnocení

No, abych pravdu řekl, honí se mi hlavou všelijaké myšlenky. Taky už mě napadlo, že se někdo snaží, abych v daný okamžik nebyl s autem tam, kde mám být. Tak doufám, že se mu to povede. Na dané téma jsem poměrně nedávno viděl film, ale tam to tuším moc dobře nedopadlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]