Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s prací v téhle firmě? jinak jedná se o koberce trend. Nějak se mi nezdá, že mají tolik poptávek na lidi na internetu, hledají téměř do každého města. Teď se tam ucházím o práci, pohovor na mě působil dobře, ale zkušenosti druhých se hodí. děkuji předem za diskuzi.
Zkušenosti s prací v této firmě nemám, ale prodejen Koberce Trend je tady v okolí opravdu dost. Inzeráty na práci jsem viděla jak na prodejce na prodejnu, tak i na podlaháře (linaře). Tak to zkus...za zkoušku nic nedáš. Držím pěsti
No dnes mi napsali, že mě vybrali, tak jsem šťastbýa na druhou stranu mám ty obavy, že hledají tolik lidí do různých prodejen, jako by se jim lidé vyhýbali. Na druhou stranu te´d kde jsem to je úplné peklo, po roce chození 2-2-2 kdy mám po noční hned odpolední, musím změnit ... Tak snad nebudu litovat ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.