Nejste přihlášen/a.
Zdravím, všechny upozorňuji na web esta-forms.com/... a viza-usa.cz/...! Vyřizují vám turistické víza do Ameriky za cenu 695,- Kč! COŽ JE SMĚŠNĚ PŘEDRAŽENÉ! Vy jim pošlete své údaje a oni to vyplní všechno za vas! Komunikace vubec žádná,, nikde se nedozvíte email, neměl jsem je jak kontaktovat tak jsem musel poslat dopis! .. OPRAVDU OTŘESNÁ AGENTURA! Vyplňte si to na oficiálních stránkách>>https://esta.cbp.dhs.gov/esta/application.html?execution=e1s1 .. doporučuji ..., tady si vyplníte vše oficiálně a posíláte 14 dolarů do Ameriky jako manipulační poplatek, toť vše! TAKŽE ESTA-FORMS.COM NE! Neptam se na žadnou otazku, jen vás chci upozornit ... hezky den
nebo si to primo precist (viz ramecek vpravo) na cesky psanych strankach ambasady USA v Praze.
Mockrát děkuju za pomoc, už jsem začínala podléhat panice, ale vše je v pořádku, takže moje hloupost mě nakonec stála jen asi 400,- ještě jednou děkuji
To ano, samozřejmě to byla totální hloupost, ale já za 10 dní letím a začala jsem podlíhat panice, že bych s tím mohla mít nějaké problémy, takže to co jsem přeplatila je ve srovnání s tímto nic. Jen ty osobní údaje no :-/ ale za blbost se zkrátka platí a leckdy mnoho..snad nedojde k žádnéému zneužití
A já někde mluvím o tom, že bych si myslela, že mi nějaká agentura zvýší šanci na přiznání víza nebo že bych si nezjistila podrobnosti vstupu? Nikdy jsem o žádné vízum nežádala takže mě ani nenapadlo, že nějaké takové agentury jsou, takže jediná moje chyba byla ta, že když mi známý, který je v americe řekl: "zadej si do vyhledávače na netu ESTA vízum", slepě a bez rozmyslu jsem klikla na první odkaz, který po rozkliknutí na člověka neznalého nijak nedůvěryhodně nepůsobil. A prosila jsem o radu, které se mi již dostalo, ne o rozbor mého jednání a mé osoby. Jsem si vědoma své chyby i bez vás. Děkuji a přeji hezký den.
> já někde mluvím o tom, že bych si myslela, že mi nějaká agentura zvýší šanci na přiznání víza
Cituji z vasi odpovedi: "ale já za 10 dní letím a začala jsem podlíhat panice, že bych s tím mohla mít nějaké problémy"
> že bych si nezjistila podrobnosti vstupu?
Opet cituji z vasi odpovedi: " ... slepě a bez rozmyslu jsem klikla na první odkaz, který po rozkliknutí na člověka neznalého nijak nedůvěryhodně nepůsobil"
Ve svych predchozich odpovedich reaguji jen na to, co jste sama uvedla. Neni duvod se za to na me rozcilovat. Ja to nenapsal.
"ale já za 10 dní letím a začala jsem podlíhat panice, že bych s tím mohla mít nějaké problémy"
> že bych si nezjistila podrobnosti vstupu? To ano, ale já mám vízum vyřízené už od 15.5.13 a až teď jsem narazila, při pročítání diskuzí o cestách do ameriky na odkaz, na správné stránky, na kterých se vyřizují víza. To jsme se špatně pochopily. Proto jsem se lekla a začala panikařit. Celou dobu jsem žila v tom, že jsem vše udělala správně. Takže tak. Každopádně ještě jednou děkuji za cenné rady
Ahoj Hana,ja som urobila presne tu istu chybu ... teraz len trpnem ci to bude okej a kedy mi vobec ten formular vyplnia... u teba to bolo ako rychlo?
Diki
Dobrý den, zaridila jsem si vizum pres estaforms.com, ted nemohu kliknout na uz schvalenou zadost, abych si ji mohla vytisknout.
Jak jste to prosim udelala vy?
Děkuji, Vera Miskova
A: The Department of Homeland Security worked with the travel and tourism industry to inform international travelers that the original ESTA program online application form was free. DHS and industry will continue to promote the official U.S. government ESTA website and discourage travelers from using the third-party organizations to complete the easy ESTA application. This will increase the likelihood that VWP travelers will know where to find the correct internet address for the official U.S. government ESTA website and that the only ESTA fees required will be those collected during the online application process.
Q: There are third-party entities already working in VWP countries that charge a processing fee to assist travelers in completing the ESTA online form. The implementation of a government-based fee for ESTA is likely going to result in additional confusion to international travelers. How can this be mitigated?
Pozn.: VWP - Visa Waiver Program (program pro zeme s bezvizovym stykem s USA).
když je tady to téma, nevíte zda je opravdu nutná kreditní karta pro úhradu tak jak píšou:
Před podáním žádosti se ujistěte, že máte k dispozici platný cestovní pas a kreditní kartu.
Nebo stačí i debetní?
Google ma pribehy lidi, kteri normalne zaplatili debetni kartou bez problemu.
Udajne je to zpusobene tim, ze kdyz American rekne "credit card", mysli bud skutecnou kreditni kartu nebo debetni kartu. O moznosti pouziti predplacenych kartach jsem informace nehledel :D
Zdravím... ráda bych se zeptala, jak tedy probíhá vyřizování a získání viza? Na jiných stráchkách jsem četla něco o pohovoru na ambasádě - co to? To si tam vážně pojedu popovídat, proč do Ameriky jedu? A jaké jsou tedy náklady bez letenky, jestli mi to může někdo napsat, kdo už vizum vyřizoval. Díky moc za odpověď
Pokud jim povoleni bylo zamitnuto nebo proste proto, ze obcan CR chce vizum a nechce vyuzit moznost bezvizoveho styku, zazada si na ambasade o vydani turistickeho viza, ktere ve vetsine pripad/... osobni pohovor (duvody navstevy, itinerar cesty, financni zabezpeceni cesty, mira zakotveni obcana v CR atd.). Chteji se ujistit, ze tam nebudes nelegalne pracovat, ze mas dost penez na celou dobu pobytu, na cestu zpet a ze se hodlas vratit v predepsanem case.
V Casto kladenych o/... pisi, ze pohovor je povinny pro kazdeho mezi 14 a 79 lety. Krome jineho ti tam vezmou i otisk prstu.
Jak uz ale pisi vyse, je to jen v pripade, kdy clovek nechce vyuzit moznost bezvizoveho styku a nechce si na Internetu zaridit (nebo mu bylo zamitnuto) cestovni povoleni ("ESTA").
Ahoj,
když už jsem tu chybu udělala? Máte někdo zkušenost s tím jestli to přes ně vůbec proběhne? O ty prachy mi vlastně vůbec nejde jen aby to někde neviselo. Mám si zadat žádost i přes oficiální stránky pro jistotu?
Díky
PS: ano jsem blbá
Uz se to tady jednou resilo vyse. Prectete si to, pripadne dohledejte v databazi, jak je tam popsano.
Ahoj, ano neexistuje omluva, ale rovnez jsem podala zadost o vizum na podvodnych strankach - prosim muzes mi poradit jak to u Tebe probehlo? Musela jsi podat o novou zadost na strankach ambasady nebo to ta firma vyridila? Kdyz vyhledavam zadost podle svych udaju na te oficialni strance, zobrazuje se mi stale ´No Application Found´, neubehlo ale jeste 72 hodin. Nevim jestli to mam nejak resit anebo cekat nez ubehne 72 hodin, moc casu nazbyt nemam. Pripadne muze nastat nejaky problem, pokud si ESTU vyplnim ted sama a oni se ji pokusi vyplnit znovu?
Dobrý den můžete prosím poradit,zda Esta karta ,která mi přišla od ag.Esta -form.com je pravá nebo zda je je to nějaké falsum? Když už jsem to zaplatila,nerada bych byla poslána z USA zpět .Děkuji J
Stav žádosti lze zkontrolovat na oficiálních stránkách, jak je uvedeno už několikrát výše. Přepněte si to vpravo nahoře do češtiny ("Zkontrolovat stav žádosti")
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.