Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit depresí

Od: tarra odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

už pár týdnů každý večer propadám depresím. Přes den jsem vždycky šťastná a úplně v pohodě, občas si dokonce i říkám, že jsem nejšťastnější člověk na světě a večer z ničeho nic všechna ta radost skončí a bez jakékoli příčiny upadnu do silných depresí. Vůbec nevím proč, ale např. z ničeho nic začnu mít pocit, že mě nikdo nemá rád, že mám život na nic a dost často začnu i brečet. Když někomu napíšu a on mi neodpoví do 5 min, tak se hned stresuju, že mě ten člověk ignoruje a že mě nemá rád, i když dobře vím, že třeba zrovna nemá čas mi odpovědět, tak za tím hledám jinou příčinu. Přes den jsem úplně normální a myslím si, že jsem celkem i optimista a skoro nic neberu vážně, prostě mě přes den nikdy nic nedokáže moc rozhodit. Nevíte co ty deprese večer může způsobovat a jak se jich zbavit? Děkuji předem za odpovědi :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danyss
hodnocení

0x
Víc večer pracujte nebo soulozte a mate po deprezi..:)

dam®
hodnocení

0x

A co takhle se fakt dobře najíst, ale víc si myslím že chybí sluníčko, onen sex taky není k zahození. Zrovna tato doba, myslím kalendářně, je prostě taková naprt. Jó a taky jsem zapomněl - pohlazení, tak aspoň na dálku...

rocco*
hodnocení

0x

Navštivte lékaře ( psychiatra ), deprese přicházejí pomalu plíživě. Taky se Vám může stát, že ráno nevstanete z postele. Nemáte se za co stydět, depresemi trpí dost lidí, včetně mě..;)

plavest*
hodnocení

0x

To, co pociťujete večer není deprese. je to nějaká jiná asi blbá nálada , hormonální nerovnováha, ale rozhodně ne deprese.Pokud stačí, že vám někdo napíše a ta blbá nálada se nedostaví, opravdu to není deprese. Té se totiž nejde zbavit ani přes den.

hodnocení

0x

Dnes má někdo trochu splín a hned tomu říká deprese! Deprese je těžké psych. onemocnění. Depka je jen synonimum /přenesený výraz/ pro blbou náladu. Chceš -li si ji zlepšit choď ven, světlo a kyslík jsou důležité, uvař si navečer, nebo než to na Tebe sedne, uklidňující čaj /koupíš v lékárně/, nečekej jen u počítače jestli Ti někdo odepíše a něco dělěj! Třeba čti, koukej na filmy, dělej IQ testy, něco, čím zaměstnáš mysl, aby Tě to bavilo. Bude líp!

hodnocení

0x

Možná Vám pomůže, když si uvědomíte, že Vás NEMUSÍ mít každý rád. Nějaký virtuál, který mi neodpoví... jak by mi na tom mohlo záležet? a proč vůbec tak lpíte na elektronické komunikaci? nedivím se, že se cítíte osamělá.

pohanka*
hodnocení

0x

Možná zkusit v bytě rozsvítit hodně světel. Kupte si mandle a zobejte, a vařte si krůtí maso, tuňák, losos, ořechy, hnědou rýži, listovou zeleninu, brokolici, banány, kvalitní čokoládu.

A asi nemáte večer co dělat. Z knihovny přinést zajímavou knihu, román a číst, nesedět jenom u počítače.

Bydlíte sama? Chtělo by to mít někoho vedle sebe, sdílet večery s nějakým spolubydlícím. Kolik let máte? Možná máte čas založit rodinu, potom již na tu prázdnotu nebudete mít ani myšlenky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]