Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak z toho ven?

Od: shar odpovědí: 9 změna:
Dobry vecer, potrebovala bych poradit jak to vsechno zvladnout. Vsechno zacalo pred pul rokem, kdyz jsem se zacla pomalu davat do kupy se svym spoluzakem. Meli jsme par rande a vse vypadalo slibne. Zacala jsem si, ale kazit prumer ve skole, jelikoz tohle byl muj prvni "kluk" a tedy i vztah a ja se na nic jineho narozdil od nej nemohla soustredit ikdyz i ja byla jeho prvni "holka". Asi dva dny pred Silvestrem jsme se meli sejit, ale on zacal moje zpravy ignorovat a pak kdyz se rozhodl odpovedet, tak se po ruznu vymlouval. Ja poznala, ze lze a chtela jsem pravdu. Rekl mi, ze uz to nejaky ten mesic zkousi na jednu holku a chtel by s ni chodit. Tedy abych to uvedla na pravou miru, tak mi napsal, ze par dni po nasem prvnim rande si s ni uz neco zacal a ze mne mel jako bokovku, kdyby to s ni nevyslo. Byli jsem spolu asi mesic a pul a celou dobu bylo vsechno jednostranne. Nejhorsi je, ze cela trida to vedela a ja byla za naivni husu. Ted uz to je asi mesic od naseho "rozchodu" a ja to psychicky vubec nezvladam. Zkazila jsem si vysvedceni a vubec nejsem ve sve kuzi. Jsem podrazdena a porad brecim. Jelikoz spolu sdilime tridu tak ho vidam kazdy den a snazim se predstirat, ze jsem v pohode ikdyz nejsem. Dokonce jsem se minuly tyden ve tride slozila a vsichni si delali starost krome nej. Navzajem se ignorujem a jemu to vyhovuje. Vlastne mu ani neslo jak moc mi ublizil. Chtela bych tedy poradit, jak to vsechno zvladnout, jelikoz jsem od te doby vycerpana, unavena, pesimisticka, uplakana a vecne v depresi. Proste to nejsem ja. Budu rada za kazdou normalni radu...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Tak si to rozeberme. Máš za sebou takový jakýsi jakože první vztah, který ale vůbec nevyšel. To na sebevědomí vůbec nepřidá, to je pravda. Navíc sis zkazila vysvědčení. A nyní si odpověz. Stálo to vůbec za to? Mít vztah není povinnost..., máš-li pocit, že ti vztah kazí školní výsledky, tak se na nějaké vztahy vykašli, protože na ně budeš mít čas i v budoucnosti. Přeci nebudeš brečet kvůli takovému pošukovi, co to zkoušel na dvě strany a ty jsi byla jedna z kdovíkolika holek. Rozhlédni se okolo sebe, svět je plný kluků, mužů... určitě si časem najdeš nějaké takového, který tě bude chtít a bude tě mít rád. Hlavně nedávej ve třídě najevo, jak jsi z toho naměkko. Pěkně se oblíkej, usmívej a dělej, že se nic nestalo. Kup se meduňkový čaj, ten je na splín jak dělaný, akorát si ho nevař do školy, možná by tě uspal. Třeba i třezalkový čaj, ale ten se nesmí kombinovat např. s hormonální antikoncepcí... Více ti neporadím, protože na tu tvoji bolístku to chce jen čas.

shar
hodnocení

Nestalo. Mate pravdu. Ale strasne me to mrzi. Preci jen ja byla slepe zamilovana a on to zkousel jinde. Dekuju moc, za radu ☺

martinaa*
hodnocení

0x

Ahoj, osobně bych mu za a) dala po tlamě - ne, protože to zkoušel jinde, ale protože lhal

a za b) bych pak byla strašně v pohodě, protože bych si kvůli takovýmu debilovi odmítala kazit další dny :).

hodnocení

0x

I toto je bohužel ten problém, který souvisí s poradte.cz/...

Promiskuitní blbečci velmi snadno zkazí i těch pár normálních holek, které ještě zbyly. Takové se pak podruhé vážnému vztahu raději vyhnou, přeskládají si priority, někdy se také stanou promiskuitními a přesunou se do kategorie holek pro slušného kluka nepoužitelných. Je to jako nakažlivá nemoc, která už nakazila většinu populace. Někdy mi to přijde , jak ty hloupé americké filmy o zombících. Koho kousnou, stane se taký zombií. Bez možnosti vyléčení. :(

hodnocení

0x

Vůbec nic se nestalo. Člověk většinou zažije několik vztahů, než přijde ten doopravdy pravý. Nic si z toho nedělej, nebuď hysterická, přestaň se "skládat".. Nemá cenu si kvůli takovému kosákovi kazit průměr ve škole. On bude vysmátý, Ty budeš mít problémy. Za to Ti nestojí. A buď ráda, že je pryč.

Tu naivní husu jsi ze sebe udělala tak trochu sama:

1/ proč to všichni ve třídě věděli? Co jim bylo po tom? Vzpomínám, že když v sobě našli 2 mladí lidé zalíbení, scházeli se o samotě, u lesa, u rybníka, šli se projít...spíš ty schůzky tajili, než to troubit kolem sebe, ve třídě držet za ruce a hubičkovat se u vycpaného hranostaje.*hi*

2/ u nás se vždycky říkalo: Co je v domě, není pro mě. Žádná z děvčat v naší třídě /a bylo nás 15 : 15/ nikdy neprojevila náklonnost ke spolužákovi. Vidět ho, jak schytal kouli, jak neumí u tabule, jak dostal mokrou houbou...to k zamilování nepřispívalo. Spíš jsme pošilhávaly po chlapcích o rok či dva starších, z vyšších ročníků. A kluci z naší třídy zase po mladších děvčatech. Takže pro nás naši třídní kluci byli spíš jako nevycválaní bráchové. :)Jaga.

Uvidíš, přijde jaro a to už si ani nevzpomeneš. Na první lásku se sice vzpomíná, ale málokdy je to láska na celý život.

shar
hodnocení

My to neroztrubovali. Na druhym rande nas videla spoluzacka a rozhlasila to po tride. Ale my se chovali z cela normalne, takze nikdo nic predtim nepoznal. Ani potom co se to trida od spoluzacky dozvedela, jsme nic moc nedavali najevo.
Ja vim, ze co je v dome neni pro me, ale on byl jiny. Choval se ke vsem holkam hezky a galantne, je chytry a nemluvil jako dlazdic. Choval se jinak nez ostatni kluci ze tridy.

culdabulda1*
hodnocení

0x

dej si pozor, aby se Ti to příště nestalo.

- mimochodem - to je pořád "keců" - jak jsou dnešní holky zkažený ...

pohanka*
hodnocení

0x

Bohužel, nic nepomůže, jenom čas. Prostě se to zlepší, ale to, že jste spolu ve třídě, není dobré. Jedině stát se psychicky odolnou. Asi bych mu řekla, že je podrazák a snad někdy pochopí, jak hnusně se zachoval.

Když tě tak ovlivnilo toto chození na výsledcích ve škole, myslím, že první pololetí není tak důležité, to druhé si časem určitě zlepšíš. Pokud by to nebylo bráno jako útěk, není ve škole ještě jedna třída, do které by ses nechala přeřadit? Jinak jsem chtěla napsat i tu poučku, co je v domě, není pro mě, a platí to v budoucnu i v zaměstnání.

Takže kup si dortík, /ne moc často/, utři slzy, časem všechno přebolí. První láska se nemusí pokaždé podařit.

shar
hodnocení

Bohuzel do jine tridy prejit nemohu jelikoz jsem na stredni a je otevrena pouze jedna trida.. Ted jsem se dost poucila, tak doufam, ze uz se to nebude opakovat.
Moc dekuju za rady! ☺☺

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]