Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV-zadna pravidla

Od: benule® odpovědí: 14 změna:

Koupim si TV program casopis,tam je uvedeno-ten a ten program zacina treba ve 20.20,1reklama 2,3,4,5,6,a je 20.35 a zacne uvedeny program,toto se deje v cele ceske televizi,jedno ktery program,vytaci me to -a za tohle jeste platit koncesi-fuj ,asi telku vyhodim.Takovy bor*el v nemecke TV neni.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevím sice, jaký bordel je v české kontra německé televizi, ale reklamy během filmu také nemáme rádi. Proto si na počítači buď stáhneme, nebo otevřeme /přes youtube/ film podle naší momentální chuti. Máme propojení mezi PC a TV, takže si film pustíme z počítače na televizi. Poslední dobou jsme takto sledovali staré filmy s Plachtou a Burianem, Doktor od jezera hrochů, Účastníci zájezdu, různé pohádky, seriál Velké sedlo, Chalupáři, nyní se díváme na Život je ples. Prostě, na co máme náladu, to si vybereme. TV máme jenom na Zprávy, na nic víc.. Zkuste to taky, neznáme už reklamu, nic nám nenarušuje sledování. Je to moc prima. *placni* Jaga.

hodnocení

0x

Koncesionářský poplatky platíš jen Český televizi. Všechny ostatní televize platíš jinak, navíc tě měsíčně jistě přijdou na víc než těch 135,- Kč. Jen o tom nevíš.

ohneta*
hodnocení

0x

Pokud vím, tak na ČT začínají programy na čas. Jiná situace je na soukromých TV a těm, jak zajisté určitě víte, koncesionářské poplatky neplatíte.

hodnocení

0x

Od jisté doby se předem dívám na program na další den a podívám se jestli je film který bych chtěl vidět možno najít na netu a stáhnu si ho a mám klid. Nemusím sledovat přiblblý reklamy na výrobky s křidýlkama a podobný zhovadilosti.

Jak pravil klasik: ,,KVALITNÍ VÝROBEK NEPOTŘEBUJE REKLAMU".

martinaa*

Zrovna ta zhovadilost s křidýlkama je prima a kvalitní ;) *smich*, a v reklamě je imrvére.

dam®
hodnocení

0x

Tento dotaz je zářný případ komerce, soukromná tv raději podpoří reklamu než vlastní "tvář", tím také dávají najevo jak si sami sebe váží a konzument je jen konzument. Vzpomínka na pana Železného v jeho nedělních minutách, jak se snaží obhájit nemožnost deklarovaných vysílacích časů. V současné době vede Tv Prima s jejich odpoledními zprávami, opravdu gumový čas, jen díky nějaké debilní reklamy, za kterou ovšem dostali zaplaceno. Jasně, žíjí z reklam a dalších spotů, ale tohle je o solidnosti.

hodnocení

0x

Jó to je fakt.Nejlepší je když je v programu napsáno že pořad trvá 2 hodiny ale( mají to už vymakaný) skončí o půl hod.dříve a lákají na tlak.hrnec atd. Mě zase vadí že je to stále dokola v pátek porodí a v pondělí to jede znova.

hodnocení

0x

Kdyby jenom to, ale mění program, na teletextu je napsaný původní program, na tlačítku právě vysílámea na webovkách taky a dávají něco jiného nebo titulky - já jsem hůře slyšící - jdou buď napřed nebo pozadu, už jsem jim několikrát psala, kašlou na to, je to fakt hrůza

hodnocení

0x

Když začnou pozdě, tak si na to holt počkáte, ale teď si představte, že slovenské komerční TV si s avizovaným programem vůbec hlavu nelámou a klidně si začnou o 15 min. dřív.

frame*
hodnocení

0x

Na to jsem vyzrál už před několika lety. TV jsem vyhodil a nemám. Mohu jen doporučit - vždyť je to úplná ztráta času. Jediný kontakt s televizí je když jsem někde na návštěvě a kromě dokumentů na ZOOM se vždy ujistím, že o nic nepřicházím, dávají tam úplné h...o a vymílání mozků.

Na druhou stranu jsem určitě závislý na internetu. Stačí malý výpadek dvakrát do roka a jsem nepříčetný i když ho zrovna třeba nepotřebuji.

hodnocení

0x

Co že vás vytáčí? Ty reklamy? Mě to nevytáčí. Beru to vždy jako odpočinek, kdy mohu vypnout zvuk nebo zastavit obraz takže mě nic neruší, zajdu se vyvenčit, napít, protáhnout atd. Jsou hodní že nám dávají pauzu na záchod :) případně mezitím kouknu na net.

My, co nemáme prostatu a ti, co ji mají v pořádku, nepotřebujeme lítat každých 15 min. na WC! Nebo vysílají jen pro prostatiky? Mně kvůli tomu běží souběžně i internet, abych každou reklamu necivěla do zdi. Jen ťuknu, abych rozsvítila obrazovku a čtu. Trochu se to prodraží, ale jinak by mě švihlo z těch reklam. Opakování někdy není matkou moudrosti, ale jen pro blbé!

hodnocení

0x
V době, kdy každá druhá tv umí nahrávat na usb by mě to nijak netrápilo. Na pořad se podívám jindy, reklamy přeskáču. Je fakt, že u delšího filmu člověk ušetří i půl hodiny reklam, které díky nahrávce nemusím sledovat. A odskočím si když si řekne měchýř a ne jen při reklamě... Jinak taky u nás frčí spíš Zoom s dokumenty...

hodnocení

0x

Máte pravdu, taky už to delší dobu sleduju. Navíc mne vytáčejí hlasité reklamy, používání schválně vysokých "jedovatých" hlasů a to, že naopak u některých pořadů a filmů kolísá zvuk tak, že chvílemi není rozumět nic. Naše společné večery s manželem se pak odehrávají v duchu, že mě zprdává, protože mi TV řve, já se bráním, že chvílema nerozumím nic a ve stresu mačkám v dlani celý večer ovladač, neustále připravena ho okamžitě stisknout, pokud začne TV řvát a pak zase rychle, abych slyšela, až se zvuk stiší. Pohoda veškerá žádná, 1/3 psychiky zaměstnává ovladač, až zbytek věnuji prožitku pořadu. Zoufalost! Slyšela jsem v TV, že prý hlasitost reklamy nastavit plynule a v tichosti nejde. Nerozumím tomu, protože, když začal vysílat Barrandov TV, tak měli reklamy neukřičené, což dnes už také není pravda. A taky je divné, že jestli nejdou vyladit ve stejné hlasitosti s pořadem, že jdou pustit jenom uřvané a ne např. příliš tiché. Myslím, že z nás dělají blbce a neuvědomují si, že zvuk se dá i totálně vypnout, což dělám já a nekoukám na ně vůbec. Možná je jim to ve finále fuk, penízky shrábnou, ať se díváme nebo ne. Ale pak proč tedy ta hlasitost? Záměrná výroba cvoků?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]