Nejste přihlášen/a.
dobrý den chci se zeptat v evidenci úřadu prace jsem evidovaná od 18.12. rozhodnutí nabylo právní moci 7.1. v lednu mi přišla podpora 1706 kč nechápu jestli jsou to peníze ještě za prosinec a jestli mi ještě dojdou nějaké v lednu děkuji
Vydělím 3777,-- / částka za celý měsíc/ 31 dny, to je počet dní v prosinci. Vychází 121,80 Kč na den.
Od 18. 12. do 31. 12. je to 14 dní. Tedy: 121,80 /na den/ x 14 dní = 1705 Kč. Z toho vyplývá, že Vás ještě o korunu přeplatili. Nebo já jsem špatně zaokrouhlila.
Tohle jsou počty tak pro 5. třídu, není to nic těžkého.
Je ale fakt, že to není žádná horentní částka. Proto se snažte co nejdříve sehnat nějakou práci. Já vím, ono se to řekne, ale za tyto peníze se jistě dobře nežije. Tak ať se Vám zadaří. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.