Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, člověk se asi učí stále a hlavně je neustále překvapován. Opravdu nikomu nevadí, aby na Hradě byla holčina s titulem 1. slečna a ještě měla na starosti nějakou vlastní agendu? Je to ještě normální? Děkuji za názory. Zdravím!
Tatínek Miloš Zeman jí dříve nebo později protlačí do nějaké funkce. Začne to "vlasní agendou na hradě" a za pár let skončí ministryní nějakého resortu, jsem o tom přesvědčen! Už jí zviditelňoval při kampani. Neříkám že otec se nesnaží aby dcera měla slibnou budoucnost že jí nepomáhá. Jen by to mělo být podložený nějakým výsledkem, prací a vlastní snahou ne jen otec je teď šéf tak se budu mít dobře..
doplněno 03.02.13 13:30:na milion procent bude do pár let v nějaký funkci
Nebyl by to první případ, kdy se potomek významného politika dostal do vysoké funkce, vzpomeňme např. TGM a jeho syna Jana, nebo Aloise Rašína a jeho syny Ladislava a Miroslava. JENŽE tito pánové se o vysoké funkce zasloužili usilovnou prací a studiem, zatímco slečna Zemanová ještě nemá ani maturitu. Že rupla z matematiky bych jí nezazlívala, ale že upřednostňuje vlastní zviditelnění (dobřeee, oficiálně podporu svého tatínka) před školou, to je v případě "první slečny" na pováženou. Škola by měla být na prvním místě, zejména jedná-li se teprve o školu střední. Pokud ji zvládne a bude pokračovat ve studiu na VŠ a zároveň bude schopna tatínka nadále podporovat, proč ne, jen ať se snaží.
Záleží na tom, jak moc bude tato funkce zajímat veřejnost. Pokud budou čtenáři tyto informace vyžadovat, na internetových stránkách na ně klikat (teď jsem to udělala také), tak z toho bulvár rád vydojí maximum.
Jinak věřím tomu, že její rodiče jsou dostatečně soudní a až z jejího otce trochu opadne radost a z její mámy smutek z výsledku voleb, přičiní se, aby holka v prvé řadě studovala.
Celkem mě nezajímá první dáma a první slečna rovněž. To, že Zemanovi spolu již dlouho nežijí si snad jen blázen ještě nevšimnul, nebo vám příjde normální žít jeden roky v Praze a druhý kdesi na Vysočině? Prezident je jeden a jeho drahá polovička je mi vcelku ukradená, soudit budu jen jeho a jeho činny.
Mě se to líbí.A jako se 1.dámy většinou angažují hlavně při pomáhání nemocným dětem,tak by se mohla 1.slečna angažovat v pomoci mladým lidem,kteří budou pomoc opravdu hodně potřebovat.Když bude laskavá,chytrá a obětavá,tak by nám mohl celý svět závidět.Ovšem, když to bude jen fiflenka,která se bude chtít jenom zviditelnit,tak budeme spíš pro smích.
Když pominu fakt, že je mi slečna Kateřina krajně nesympatická, vadí mi především fakt, že najednou také získala ochranku. Jistě brzy přijdou další výhody. Připadá mi to jako zaopatřovací úřad. Co přinese příští prezident? prvního bratrance a prvního pejska, který bude také potřebovat ochranku?
Myslite si, ze ochrana vrcholnych ustavnich cinitelu a jejich rodin je nejaky nadstandardni luxus a zavidenihodna vyhoda?
Za záviděníhodné to rozhodně nepovažuji, nicméně jsem nikdy neslyšela, že by děti našich prezidentů ochranku měly.
Až vývoj ukáže, jak se slečna Zemanová své nové úlohy zhostí. Nevidím v tom nic podivného. U Masaryků taky dělala neoficiální první dámu nebo vedla tatovi domácnost jeho dcera, když manželka Masarykova byla zdravotně dlouhodobě indisponovaná. Takže nyní nebudu soudit, když se slečna Kateřina ještě nijak neprojevila.
NIcméně ochranku první slečny platíme my z daní. To už by se mohla zavést i funkce první tetičky a prvního prastrýce. Upřímně řečeno, nevím, proč ochranka. Buď dělám věci, kterým národ fandí a potom ochranku nepotřebuji, nebo dělám státní hlouposti a pak ochranku taky nepotřebuji, protože jsem trouba a zasloužil bych si pár facek.
Mimochodem, pana Zemana a jeho rodinu miluje více než polovina národa, tam ochranky netřeba, snad jen aby jej veřejnost samou láskou neumačkala.
Ale, dobří lidé, vzpomeňte si na moje slova, dočkáme se ještě větších absurdit...
ta vaše věštba by se vyplnila i kdyby tam seděl ten či onen... mě to je více méně uprdele a pokud vím tak nejsme prvni na světě, kde má ochranku celá rodina...a pokud tam aspon k něčemu bude dobrá tak at si ji klidně má.. já ji to nezavidim...
Samozřejmě, ani já nezávidím, ale přece jen, jsou děti, které se narodily se zlatou lžičkou v ústech a tady je o budoucnost mladé dámy zaručeně skvěle postaráno.
Ale zase naopak, říkám si, nezávidím jí ani to, že je dcerou právě takového otce...
Nevšiml jsem si že by dceři otec nevyhovoval. Ale taky ráno v TV psycholog vypravoval, že 45% národa trpí povolební depresí. Že by jeden z nich?
jerrymungo:
tvé uvahy jsou zcela mimo
že platíme nějakou ochranku z daní je mi zcela jedno, to mi spíš vadí ten celý ansámbl lehkoživků v paralmentu, v senátu a vládě co nic kloudného nevymyslí a vedou nás do záhuby - to je poněkud větší položka z našich daní, která padá doslova do žumpy...
proč ochranka když jej většina národa miluje? Právě proto, že příznivci knížete se předvedli jako docela plnohodnotní fanatici, schopní čehokoliv
a první tetička, prastrýc? Pokud by nebyla manželka první dámou, tak je celkem jedno kdo převezme její místo -třeba prababička - stejně je to jen proto, že to lidi chtějí a tak trochu se opičí po amíkách
bmbx také jsem si všimla hysterie některých mladých když nebyl zvolen kníže, poté co jsem viděla v tv několik rozhovorů s nimi konstatovala jsem, že to vypadá na občanskou válku a na to, že prezidenta zastřelí ještě před složením slibu.
No já když ráno posloucha toho psychologa jak vyprávěl o povolební depresi, tak z jeho vyjadřování přímo čišelo, že tou povolební depresí trpí taky a asi by měl zajít za psychologem.
lidus:
podepisování petic a podobných nesmyslů, že Zeman není prezident mě dostalo, ale co mě nejvíc dostává jsou ta známá jména podpsaných, nějak si jich přestávám vážit, ne kvůli konfliktu Miloš / Karel, ale kvůli tomu, čeho jsou schopni, jaké mají argumenty, chovají se jak komunisti 50. let Dát jim možnost tak popravují.
Já to tedy nesleduji, ale asi jsou to Ti OSOBNOSTI, teda média je tak zovou. Ve skutečnosti jsou to jen tajtrdlíci a komedianti, "potomci" Matěje Kopeckého, sloužící k pobavení lidu.
Pod slovem OSOBNOST si představuji úplně někoho jiného. Jenže Ti jso většinou ticho a pro společnost toho hodně moc udělají.
PS: Pak jsou ještě CELEBRITY. Dříve se jim říkalo kur...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.