Nejste přihlášen/a.
Že jde župan sehnat v Jysku, Kauflandu, Lidlu, možní i Sconto, Ikea, Asko apod. vím. Myslím si ale, že tyhle župany nebudou sát vodu, alespoň ne z prvních dvou jmenovaných obchodů. Jaké župany, od jakého výrobce/prodejce, z jakého materiálu máte doma vy? Jste s nimi spokojeni? Kolik stáli? Děkuji.
Teď jde o to, jestli máš na mysli župan, nebo tak zvaně koupací plášť. V tom prvním případě není nutné, aby byla odsávána voda, protože župan nosíš většinou přes pyžama kvůli tomu, aby Ti bylo větší teplo, když vylezeš z postele. Pokud mluvíš o tom druhém typu oblečení, který si oblékneš na holé tělo, když vylezeš ze sprchy, nebo z koupele a zabalíš se do něj jako do velké osušky, tak ten má být z kvalitního bavlněného froté, které dobře odsaje vodu po koupeli a funguje jako osuška s rukávy a pásekem, ve které se usadíš pohodlně ke krbu se skleničkou něčeho dobrého v ruce a relaxuješ...
Takže já mám doma obojí.
Mám levnej, hezkej, měkoučkej a teplej župan, ale je to 100% polyester. Po chvíli se v něm nedá vydržet. Příště koupím dražší a lepší a hlavně kouknu na materiál.
Kdyby se tak dal sehnat v obchodě muž. Aby byl 100% hodnej, spolehlivej, zodpovědnej a miloval. A jako bonus k tomu - měkoučkej a heboučkej . Kolik by stál takový?
Ano, je to tak. Když bych si vybírala župan, zašla bych asi do F§F do Tesca. Mám ale ještě dva, tak nepotřebuju.
Když někdo řekne župan, vybavím si scénu z filmu Muž z Ria. Jak tam Belmondo nemohl rozvázat župan, když viděl krásnou Bissetovou a zdemoloval kvůli tomu celý byt, jak se s tím pral. Tuhle scénu miluju od dětství do teď. A když slyším, že bude Muž z Ria, vybavím si tu scénu s županem. Uzel si dělám raději lehce.
Oprava: Ne Muž z Ria, ale z Acapulca.
Krásně blankytně modrý se vzorkem protlačovaných sněhových vloček. Je velmi jemný,hebký a vodu saje. Česká značka ,,Timo,,.Dostala jsem ho od ,,Ježíška,,ale vím,že ceny těchto županů se pohybují od 800,- výše.
Tak župany, to je moje. Mám jich pět, pátý nový, případně do nemocnice. Miluju ty heboučké, teploučké plyšové župany, je tp pro mě PPS - předmět postupné spotřeby. Mám je neustále po ruce, v županu přijdu ráno z ložnice, obléknu se do "civilu" a během dne, přes oblečení několikrát hodím župan, kdykoliv otevírám dveře ven, když větrám, nebo mi je chladněji. Večer v županu bydlím. Protože je tahám neustále, tak jich mám víc, protože je taky častěji peru. Jeden mám po koupání a ten nejhorší? V něm mi dcera barví vlasy, takže žádná tragédie, když ukápne. POZOR ALE! Vyžaduju, aby byly dlouhé, županem do půl lýtek byste mě neuctili! A kde je kupuju? No přeci v sekáči!Uplně nové, za 130 - 160 Kč, až se sama divím. Nemají je pořád, ale kdykolov zajdu, tak to prošetřím a klidně koupím i 2 najednou, když zrovna jsou. Jestli už to není závislost na županech? Ale nedám a nepůjčím!
Repkine, já se v každém případě utírám ručníkem a pak oblékám župan a to většinou na pyžamo. Pokud chcete župan na plovárnu nebo do bazénu, tak bavlněný. Většinou se prodává bavlněné froté v Ikea. Manžel má mimo jiné, také bavlněný froté z Ikea, ale je těžký (pro mně). Já mám ty lehké z uměleho plyše. - pt
Zupan, aby sal vodu je nejlepsi z funkcniho materialu, jako se dnes bezne kupuji rucniky na cestovani. Je to velmi lehke, skladne, saje to hodne vody a rychle schne. Dcera mela jeden takovy, byl uplne uzasny, i s takovou taskou s popruhem pres rameno, ktera sla pouzit i jinak. Koupeno zcela nahodne v sekaci za 25,-, ukradeno na tabore , uz jsem nesehnala a ptala jsem se hodne. Vsude na me koukaji, jak bych priletla z Marsu a ze to nikdy nevideli, no ja uz bohuzel take ne. Tak kdyby nekdo nekde nahodou videl, dejte vedet prosim.
Také se přidávám k prosbě. Ručníků máme plnou skříň a ani na 50% nesaje ani jeden, utřu se po vypsrchování a potom mám mokré věci na spaní začínám z toho být celkem zoufalý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.