Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přibrala jsem hodně v pase

Od: petra99 odpovědí: 7 změna:

ahoj potrebuji poradit posledni dobou mi hrozne narostlo bricho pribrala jsen jen 3 kila,vpase mam ale o 10 cm vic behem mesice,tet vazim 75 merim 173 a vse ma uz96 a je mi23 co myslite jak jsem na tom

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dbednarik*
hodnocení

0x

Ahoj pošli fotku *smich* Jinak můžu poradit aplikaci sledování hmotnosti :) každé ríno zapíšeš hmotnost a můžeš si kontrolovat příjem tuků atd :) Dá se tam nastavit že tam budeš zadávat i někajý míry třeba v pase...

Tu fotku sem klidně dej, nezáleží ani tak na tom kolik váží jde o to jaký si somatotyp třeba máš hodně svalů atd :)

Jinak ti můžu doporučit zdravou stravu a trochu pohybu nic víc líp nefunguje ;)

vjgj
hodnocení

0x
Jestli nejsi těhotná, tak bys měla jíst zdravejc (a víc se hýbat).

A nesedět u poradte.cz. *smich*

wasube*
hodnocení

0x

Nemlsat především.

Sníst polovinu toho co obvykle. A to opravdu funguje.

Do měsíce 6 kg dole, vydržte - do roka budete jak proutek.

Zamilovat se a vdát se. Mít děti, to je největší tělocvik,

zvlášt když mamina chodí do práce.

Jinou radu neznám. Držím palce.

hodnocení

0x

Petro, určitě to není deset centimetrů, když jste přibrala jenom tři kila. Asi jste měřila špatně předtím. Nerozumím tomu, že vše má už 96. 96 čeho a kde? Jako v pase? Divím se, že ostatní rozuměli. Asi budu blbá jenom já. Ale to nevadí. Já bych řekla, že to je normální jev po Vánocích. Tedy normální u mnoha lidí, existují výjimky. Jak už tady psala Wasube, snížit příjem jídla minimálně o třetinu. Vynechat jedno jídlo úplně, každý to má jinak. Zřejmě jste hřešila ve vánočních mlsotinách ;), tak uberte a ono se to zase srovná. Lehké to nebude, ale půjde to. Pokud budete důsledná...

dbednarik*

To dělá spoustu lidí že změní jídelníček tak že odeberou nějaké jídlo ze dne nebo skoro vůbec nejí... Já sem zastánce toho že hubnout se dá i s plným břichem dobrého a zdravého jídla :)

U mě to funguje, Chodím 3-4 týdně do fitka stravu nedržím nějak extrémě jen mi trvalo než sem se odnaučil jíst sladké a všechny tučné a nezdravé věci... Chce to čas se připravit na tento jídelníček... Pokud někdo začne ze dne na den bude minimálně první týden na dně unavený a bez nálady... Chce to postupně snažit se přidávat zeleninu maso ryby atd...

sirasinda*

Já jsem těch 96 taky nepochopila... :) Ale buďte v klidu, nejste v tom sama... Já mám ještě lepší výsledky. Našla jsem si práci, kde se jen žralo a za 4,5 měsíce, co jsem tam pracovala plus Vánoce k tomu (celkem 5 měsíců) jsem přibrala 7 kg! a to nemluvím o centimentrech. Jen přes stehno 3 cm, o pasu a bokách nemluvě... Ale dala jsem se do toho a už mám od Nového roku (resp. 4.1.) 3 kila dole. Jen jsem trochu upravila stravu a teď jsem také zařadila na 3-5 dny takový detox (hodně pít a jíst jen ovoce - dopoledne, zeleninu-kdykoliv a přílohy (rýže, pohanka, brambory, kroupy...). Má to být na šest dní, sedmý den půst, ale to bych nedala.. Tak si to většinou zkracuji a i tak je výsledek velmi slušný. ) K tomu jsem ještě začala cvičit třicetidenní výzvu na břicho. Dnes jsem u 9. dne... Nevím jak vy, ale já s váhou bojuji každoročně. Nemám pevnou vůli, takže trvalá úprava jídelníčku se u nás moc nechytila, takže pak trpím a trápím se omezováním a cvičením, místo abych se snažila jíst s rozumem celoročně... :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]