Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Staré plány domu

Od: diesel3* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,chtěl jsem se zeptat lze někde dohledat plany domu,který už cca 40 let nestojí nebo se to nijak neeviduje? Popřípadě co stálo před domem,který stojí nyní a byl postaven v roce 1930?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikdo*
hodnocení

0x

Každý stavební úřad má svůj archiv. Do archivu lze nahlédnout. Určitě jako majitel příslušné nemovitosti. Pokud nejste majitel, potom zřejmě musíte prokázat právní zájem. Je to docela zajímavé. Já tam byl tento týden, a jsou tam dokonce stavební plány mého domu z r. 1926.

diesel3*
hodnocení

Ano sem majitel domu mám i první plány z toho roku 1930 spíš mi šlo o ty plány z předchozího domu popřípadě co tam stálo,ale jinak děkuju za odpoveď :)

buss
hodnocení

0x

Tak to vím zcela přesně. Jděte na obec a tam má stavební úřad archív. Pokud ovšem tam plány dali. Já jsem hledal barák, kde jsem se narodil a ten byl postaven 1929 a byl tam! I starší domy z 18... Ovšem o mém statečku nic, jen má úprava, takže mohu klidně ..., jen dodržet co je v katastru, plocha.

robin1*
hodnocení

0x
Pokud byl dům zbořen před více jak 25 lety, tak bych hledal v okresním (oblastním) archivu.
nikdo*

S tím archívem to není špatný nápad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]