Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trošku něco jiného pro úsměv a obdiv

Od: babkazov® odpovědí: 18 změna:

Včera jsem byla až nešťasná, protože jsem měla pocit, že se na mě ze všech stran hrnou nepříjemnosti. Chci se s vámi podělit o hezkou podívanou, která chvilkami bere dech. Moc ráda bych vás potěšila :)

lorenzo.fr/...

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já sice nemám moc rád, když se zvířata nutí k nepřirozeným výkonům, ale zdá se, že koně "skotačí" přirozeně a s chutí. Je to hezké na pohled. Zdravím!

doplněno 16.01.16 17:26:

Omlouvám se všem, kterých se dotklo mé málo vyjadřené nadšení a obdiv. Příště budu snad opatrnější a hlavně nadšenější. A ještě si dovolím "dorážku" - pořád je to výrazně přirozenější a hezčí, než medvědi jezdící na motorce v manéži .

wasube*

medvědi jezdící na motorce v manéži :)

Tak myslím že to se nelíbí nikomu. Tohle bylo právě proto hezké, že to byl přirozený pohyb pro koně.

Žádné násilné týrání.

72mona3*
hodnocení

0x
Vždy, když vidím koně v pohybu, tak mne zamrazí a jediné slovo, které mne napadne, je "impozantní". To, co tam předvádí, je šou. A první, co mne napadlo bylo, jestli nebudou mít otlačený hřbet od jeho nohou. Až pak došlo zase na "impozantní". Ale je to krásný pohled. :) M.

hodnocení

Škoda, že to takhle rozebíráte. Škoda, že si toho pohledu jen neužíváte. Škoda.

culdabulda1*

- babkazov -

to máte těžké - mnoho lidí ocení zvířata jenom na talíři. Je fakt, že v této podobě už o žádném týrání nemůže být řeč.

Jinak Váš příspěvek je hezký, koně mám ráda.

72mona3*
Nebyla to kritika, jen mé myšlenkové pochody a ty ovlivnit nemohu. To neznamená, že se mi to nelíbí... Naopak. Jak říkám, na koně je překrásný pohled. ;) M.

wasube*
hodnocení

0x

Je to nádherné, opravdu překrásné.

Ocenuji, když někdo něco umí. Je za tím vždy mnoho píle, práce a usilí.

Uspěch nepřichází jen tak. A tento člověk to dokázal.

doplněno 16.01.16 14:04:

Dokázal vytvořit krásu. Je to umění a já miluju umění.

stracena*
hodnocení

0x

Je to nádhera! Koně miluju a obdivuju od malička. Pro Bena: nic nepřirozeného na tom není. Koně jsou stvořeni pro běh a skákání. Jezdec pouze využil jejich přirozené chuti k pohybu. Ale je to machr.

hodnocení

0x

Moc hezke KUN-nadherne ,uslechtile zvire,nekdy lepsi nez clovek!

hodnocení

Děkuji za to, že se vám to líbilo :)

doplněno 16.01.16 16:29:

Ria, paráda! Děkuji. *pusa*

wasube*

Ale to my bychom měli poděkovat Vám, že jste na nás zde myslela a vložila jste sem něco tak hezkého, na co se člověk rád podíval. A věřte že když něco pochválím, tak se mi to opravdu líbí.

Miluju hudbu a obrazy, zkrátka vše krásné.

ria*
hodnocení

0x

Koně jsou nádherní, já si myslím, že je to musí bavit, kůň si umí postavit hlavu, tak kdyby nechtěl, tak se na člověka vyprdne :) .. já mám ráda koní agility. .tam je vysloveně vidět, že to dělá schutí..

wasube*

Tam je vidět, že to dělá s chutí i jeho cvičitel.

Je užasné, že mají lidé takové koníčky. Doslova - koníčky.

pt®
hodnocení

0x

Já mám koně, vrané koně...:

hodnocení

Úchvatné! *palec*Děkuji

pt®

není zač...:), je to krásný pohled na krásná zvířata...*placni*, všechny odkazy na videa ukazují ladnost pohybu koně...:)

host*
hodnocení

0x

Krásný pohled na koně v pohybu. Stejně tak potěší i úplně náhodné setkání s koníčky někde po cestách necestách, třeba z ničeho nic mezi silnicemi a dálnicemi někde u Xaverova vám přes silnici přejde koník s jezdcem a další se pasou na velké pastvině kousek od stanice autobusu. Hezké video jste sem dala.

hodnocení

0x

Dobrý večer babi, mě jste tedy potěšila určitě, moc děkuji.Nádherná podívaná.Pohled na koně mě fascinuje a obdivuji je od malička.Mám to štěstí, že koně vidím každý den, pokud bývám na chatě.Bohužel nemám video, jenom foto, přesto vám ho na oplátku posílám.*slunce* Zdraví Alena

Trošku něco jiného pro úsměv a obdiv

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]