Nejste přihlášen/a.
Včera jsem byla až nešťasná, protože jsem měla pocit, že se na mě ze všech stran hrnou nepříjemnosti. Chci se s vámi podělit o hezkou podívanou, která chvilkami bere dech. Moc ráda bych vás potěšila
Dobrý den, já sice nemám moc rád, když se zvířata nutí k nepřirozeným výkonům, ale zdá se, že koně "skotačí" přirozeně a s chutí. Je to hezké na pohled. Zdravím!
doplněno 16.01.16 17:26:Omlouvám se všem, kterých se dotklo mé málo vyjadřené nadšení a obdiv. Příště budu snad opatrnější a hlavně nadšenější. A ještě si dovolím "dorážku" - pořád je to výrazně přirozenější a hezčí, než medvědi jezdící na motorce v manéži .
- babkazov -
to máte těžké - mnoho lidí ocení zvířata jenom na talíři. Je fakt, že v této podobě už o žádném týrání nemůže být řeč.
Jinak Váš příspěvek je hezký, koně mám ráda.
Koně jsou nádherní, já si myslím, že je to musí bavit, kůň si umí postavit hlavu, tak kdyby nechtěl, tak se na člověka vyprdne .. já mám ráda koní agility. .tam je vysloveně vidět, že to dělá schutí..
není zač..., je to krásný pohled na krásná zvířata...
, všechny odkazy na videa ukazují ladnost pohybu koně...
Krásný pohled na koně v pohybu. Stejně tak potěší i úplně náhodné setkání s koníčky někde po cestách necestách, třeba z ničeho nic mezi silnicemi a dálnicemi někde u Xaverova vám přes silnici přejde koník s jezdcem a další se pasou na velké pastvině kousek od stanice autobusu. Hezké video jste sem dala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.