Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se vám hymna Islámského státu?

Od: samurraj® odpovědí: 9 změna:

Ahoj, vím, že to je stará záležitost, ale poslouchal jsem před chvílí hymnu islámského státu a musím říct, že z ní docela mrazí. I když tam zpívají o úplných srač..., tak podání je mrazivé.

PS: Jde mi jen o tuto hymnu, fanoušek IS nejsem :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wasube*
hodnocení

0x

Odpověd na otázku - nelíbí.

Vy, s Vaší zbytečnou otázkou také ne.

hodnocení

A věříte, že mě je to úplně jedno? :)

wasube*

Na hloupou otázku a provokaci hloupá odpověd.

Líbí se Vám sovětská hymna?

hodnocení

To nebylo myšleno jako provokace ty chytrej, dotaz myslím vážně, tak si nechej svoje moudra od cesty. Jo Sovětská hymna se mi líbí, ještě něco?

hodnocení

0x

Zvláštní...ale o čem se tam zpívá?

hodnocení

JJ zvláštní, přesně. Někde byla na netu verze s českými titulky a zpívalo se tam stále o džihádu a jak je dobré zemřít pro Aláha a podobné srač..

Zajímá mě náboženské vymývání mozků. Nepochopitelné také u poměrně inteligentních lidí, dříve např. u svědků Jehovových...

Takže ta hymna je radostné vyznání o blízké smrti zastřelením ve svaté válce za Boha?Ještě bych tam dal: uřežeme hlavy a prsty nevěřícím psům.

A co modlitba 5x denně, tam je taky něco agresívního? Ona totiž i v ČR existuje skupinka snažící se o IS, třeba se mi to bude hodit, to modlení. Jak to trvá dlouho?

doplněno 19.01.16 01:52:

No jo, ale který džihád? Džihád nafs, džihád kalima, džihád difáa, nebo džihád talab?

hodnocení

To nevím, nezajímám se o islámské záležitosti, jen říkám, že jsem na YT narazil na jejich hymnu a mám z ní zvláštní pocity.

Hymna je zvláštní jako náboženství samo. Potřebujete k tomu osobnost příp. jeho morální chování a slib, že pokud se budete chovat stejně, budete žít věčně v ráji.Náboženství jsou tedy založeny na prospěchářství. Opačně shoříte v pekle, viz např.proroctví svatého Jana psané zřejmě pod vlivem.

Není mi tedy jasné, proč se jedni těší, že umřou jako mučedníci zastřelením a druzí toho samého vyznání utíkají do vyspělejších zemí, aby se měli dobře ještě za života?*ua*

doplněno 20.01.16 11:50:

Ta hymna je složena možná taky pod vlivem opiátů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma islám

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]