Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tibetská houba a warfarin

Od: karlosdos* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

dostal jsem tibetskou houbu,znáte to někdo ,užíval jste to? Manželka bere warfarin,nevíme jestli to můýe užívat.

Děkuji za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Nebyly prokázány vedlejší účinky. Záleží ovšem kdo to testoval. Jde vlastně o pití kefíru. Pokud vaší ženě nedělají problémy zakysané výrobky, tak problém nevidím. Doporučuje se pít 3 hrnky denně po dobu 3-5 týdnů, pak stejnou pauzu 3-5 týdnů. Já bych 3 hrnky během dne nezvládla (nevoní to masem), tak jej piji jak mě napadne. Určitě mi to neuškodí.

Máme rádi tohle toprecepty.cz/...

karlosdos*
hodnocení

Děkuji za odpověď.Zkusíme to pít.

fidonet*
Kde tuto houbu seženu? Děkuji. V minulosti jsme ji meli. Vim ze je skvela. Nebo nenajde se u nekoho kousek navíc? Rad bych koupil.
uska*

Já před vánoci přebytky rozdala, kdysi jsem jí koupila na aukru za padesátku. Inzeráty se objevují, třeba tento

sbazar.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]