Nejste přihlášen/a.
Myslim, ze vim, kam to vede a ani nechci od vas slyset radu, ale spis pochopeni a souhlas, diky kteremu se odhodlam ukoncit spolupraci s tim trenerem.
Pekne me to sere, byl to kamarad i kdyz je o 10 let starsi, navic trenoval skoro zadarmo a do toho ted si prijdu jako jeho posledni nadeje a tim ze bych odesel mu sebral posledni chut na trenovani. Udelal pro me opravdu hodne, ale asi to s nim uz vzdavam.
Mam v planu odejit a zacit trenovat nekde jinde i pod jinym trenerem. Ten je v tom sportu v CR a SK uplne spicka a trenuje i ty nejlepsi tady v CR vubec. Pruser je to, ze ten muj soucasny trener by mi mohl delat treninkovy plan i externe a ja tim ze si najdu jineho trenera bych si tak pripadal, ze jsem ho zradil, ale uz delsi dobu mam pocit, ze do roka s trenovanim sekne (a to jsem mel jeste pred rozpadem kolektivu.
Omlouvam se za tak dlouhe vypraveni, ale udelali byste na mem miste to stejne, ze byste si nasli jineho trenera?
0x
Ahoj. Na jednu stranu chápu vás, nové cvičiště na houby, nechuť tam vůbec chodit, to je asi lepší fakt jít jinam. Na druhou stranu chápu i trenéra, z prima týmu mu kvůli nevyžádané změně cvičiště nezbyl skoro nikdo, i když se snažil. Je zklamanej, možná ho to ranilo nejen profesně, ale i osobně, a tak kolem sebe kope.
Zkus si s ním promluvit, jestli vidí nějakou možnost trénovat jinde. Že ti to tedy absolutně nevyhovuje a pokud by nebylo na výběr, tak bys prostě šel jinam, protože tady se nemůžeš 100% připravovat a realizovat. Pokud je to dobrý trenér, tak s ním bude řeč.
U mojí trenérky mi vyhovuje jeden styl tréninku, ale druhý ne (každý se cvičí jiný den). V ten den chodím na jiný trénink jinam, a žádný problém. Všechno je to o lidech a domluvě. Bohužel je taky možný, že prostě "zparchantěl", to by se holt nedalo nic dělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.