Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mé přání je být milionářem už od dětství chtěl bych mít vilu a limuzínu s řidičem jak dosáhnout toho že budu brzo milionář je to těžké a asi to nepude protože jsem blbej.Ps je mi 20 let. Děkuji za odpovědi.
To že si myslíš , že jsi hloupý neznamená , že nemůžeš být milionářem. Udělej si v práci pár přesčasů , zajdi ještě někam na brigádu a vše může být. Ale vážně. Peníze dneska nic neznamenají. Když to řeknu trošku blbě i miliardáři umírají na rakovinu. Za svůj život jsem poznal lidi co mají peníze a jsou nešťastní a mám kamaráda co žije se dvouma dětma v 1+kk a mají s manželkou nádhernej život a úplně z nich číší pohoda a spokojenost. Já jsem a štěstí mi to nepřineslo. Většinu jsem toho rozdal a dělám jako dřív. Nechtěj být bohatý - chtěj být šťastný a dobrý člověk , to je daleko vzácnější a cenější.
Podle mého ex zetě je to snadné, hrát na internetu ruletu, sice je zatím s miliony dluhů hodně v mínusu ale systém prý už má vychytaný a brzy nám všem ukáže.
Vážně si myslíte, že jako lidstvo máme na tomto světě úděl nashromáždit majetek, vážně si myslíte, že s miliony budete šťastnější? Určil jste si sám diagnozu "jsem blbej", souhlasím, blbější dotaz 20ti letého dospělého muže jsem už dlouho neslyšela.
foo - prvaděpodobně jste krávu viděl z rychlíku a ješte k tomu byla fialová. Jinak byste takovou ptákovinu nemohl napsat.
Pokud je to tak jednoduché, proč toho nevyužijete vy? Vy nechcete být milionářem? Raději neodpovídejte.
sandičky, srandičky. Na krávu a dvě kozy žádnou dotaci nedostaneš atd atd. Schválně napiš jaký poměr musí být mezi pastvinou a dobytkem, aby jsi mohl žádat o dotaci?
- no to já taky a taky jsem blbá, takže mám zatím jenom ten důchod - ale teď jsem dostala dopis z důchoďáku o jeho zvýšení - takže přece jenom se k tomu milionu pomalu dohrabu ...
- i když - dneska má milion skoro každej - alespoň já znám asi pět milionářů - ale limuzíny se šoférem nemají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.