Myslím si, že když bys ji přinesl i na prvním, tak tím vůbec nic nezkazíš. Nemusí to být maxi kytka, stačí nějaka malá. Ale asi jsem ze starý školy, nějak mi nebere, proč by malá kytička měla mít vliv na domýšlivost holky.
Dívku květina vždycky potěší a jak už rádce psal, klidně třeba na každé schůzce. Nemusí to být veliké křoví, ale třeba sněženky...
Já jsem jednou dostala kytičku fialek. Měla jsem z nich velkou radost. Ten chlapec později tragicky zemřel, přesto si na ty fialky od něho dodnes občas vzpomenu. Jaga.
No prvni je treba odhadnout divku, to ze kvetina potesi kazdou divku neni davno pravda, pise se rok 2016. U nekterych tim dokonce vyrazne uspisite nasledny rozchod doplněno 13.01.16 12:56:
musim vas zklamat, ale nemate pravdu
doplněno 13.01.16 13:06:
naopak na vas jde videt, ze to berete prilis podle sebe a nepripoustite, ze to muze mit nekdo naopak, a ze jich je
lola*
Málo která žena nemá ráda romantiku..=P TAková rudá růže nebo rovnou celý pugét růži potěší snad 99,9% žen..=))
doplněno 13.01.16 12:59:
Jde vidět, že ženy neznáte moc dobře..=)
doplněno 13.01.16 13:16:
Neříkám, že je vhodná v každé situaci..=) Ale téměř každá žena uvítá květinu..=) Čokoládu, či jinou maličkost..=) Dárek od srdce..=)) Aby věděla, že ji má někdo rad..=))
já bych uvítala kytku "od srdce" - tím myslím tehdy, když vám na té dívce začne záležet, a je jedno, kolikáté rande to je... a chce to zamyslet se nad programem, který vás čeká - jak píše Axus, někdy je fakt nepraktické tahat všude s sebou kytku, která to ve výsledku ani nepřežije...
Samozřejmě taky záleží, jaké máte s onou dámou záměry..
Líbí, nelíbí... sedí..nesedí..
Je to vlastně taková genetická chemie...
Máte společné zájmy..? +++
Máte společné grify... +++
Máte společné cítění,,? +++
ATD.. Co víc na to říct.
Musíte naprosto sám a podle vlastního přesvědčení uvážit, kam vede Vaše cesta.
jofa*
Kytku jsem přinesl (budoucí manželce) dávno před prvním rande na její svátek či narozeniny. Na rande jsem už nic nenosil. Zašli do cukrárny a pod. Jinak první rande určitě. Ale doba je jiná a časy se mění.
lola na to kápla taková malá čokoládka hezky zabalená, nějaká fajnovější kterou člověk nejídá moc často..mňam..to je něco! Takhle jsem taky dával vždy holce, když jsem veděl že je na mls..a to většina je. A určitě jí to víc potěší než nějaká blbá kytka..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.