Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wish - dás e věřit?

Od: wish odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

na fb se mi ukázala reklama od Wish.. Hezký věci za fakt směšnou cenu slevněno třeba ze 7000 na 820, Tak mě zajímá jestli s tím někdo máte nějakou zkušenost zda je to kvalita a nepříjde to za těch 7000?

Děkuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

0x

Wish není obchod ale pouze obchodní platforma (podobně jako ebay nebo aukro) a prodávají tam jednotlivci, zejméně čína. Věci tam jsou dobré, ale cena odpovídá kvalitě a je s tím nutno počítat.

wish
hodnocení

Takže je možný že mi skutečně přijde věc za 7000 když je tam jasně napsáno 820?

mytrix*

Záleží co chcete konkrétně kupovat. Nicméně nemůžete očekávat, že to budou věci kvalitativně odpovídající 7tis když to stojí 820Kč. Spíše to jsou méně či více zdařilé napodobeniny.

wish
hodnocení

Dobře děkuju

wish
hodnocení

Tak jsem se koukla na jejich facebookovou stránku a viděla samé negativní ohlasy tak na to asi kašlu a kouknu po tm jinde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]