Nejste přihlášen/a.
K otázce mne inspirovala diskuse pod jednou z žádostí o radu.
Moje otázka
Využíváte poptávkové weby (typicky třeba www.aaapoptavka.cz a další?
Prosím o odpověď - pokud ano, tak proč / pokud ne, tak proč
A) jako zákazník (zadavatel zakázky)?
B) jako poskytovatel služby (řemeslník, firma)?
Předem děkuji za odpovědi.
nakonec vlastne jo, ale je to trochu neco jineho, ikdyz v principu to same. Honzovahypoteka, tak to bylo super Prisly nabidky, nikdo me nijak neotravoval, ja si vklidu i podle referenci a uroku a celkove ceny za praci vybral a jsem nadmiru spokojen, zaplatil jsem 2700 za cele sjednani hypoteky a neplatil jsem za odhad domu
Manželka před lety používala myslím epoptavka.cz (jako firma), několik málo zakázek z toho přišlo, ale dá se říct, že efekt nebyl nijak oslnivý. Běžná reklama přes googlovské AdWords vypadá, že je stejně (nebo více) efektivní a v porovnání s počtem zakázek, které přináší a které přinesla epoptavka.cz, je v konečném důsledku i levnější.
Ne, protože o nich nějak ani nevím. Ačkoliv i kdybych věděl, ... jedna ze zmíněných má velmi málo obsahu, druhá má víc, ale podobá se spíš obyčejnému inzertnímu serveru. Když něco sháním, obvykle hledám obecným vyhledávačem. Takže ze mě nemají nic ani tyto weby, ale ani ty spoléhající na googlovské AdCokoliv.
Coby možný poskytovatel jsem na ně už alergický.. u jedné společnosti jsem zkoušel jakousi prezentaci zdarma a nic to nepřineslo. Nabídek málo, z daleka, částečně na něco jiného a když už byly nějaké v mém regionu, tak to bylo za podmínek (a cen), které vždy mohla splnit jen některá z největších firem v oboru. Na zdržování, otravování po telefonu a tahání peněz z lidí je to dobrý. Upřímně - taky by se mi líbilo, kdyby mi na účtě rok vydělávaly cizí peníze..
Používala jsem hodně při stavbě RD a fakt hodně ušetřila za okna, dveře na míru, za fasádu, za elektro. I když jsem vše nevyužila, ale nabídku z poptávky s cenou jsem předložila místní firmě a hned od místní firmy byla kalkulace o 30% levnější. Vždy jsem odstřihla hlavičku, aby nebylo poznat, kdo mi tak dobře nacenil. Zadat poptávku na prkotinu nemá smysl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.