Nejste přihlášen/a.
Zdarec kolegové.
Přišel mi reklamní mejl s názvem 7 kapslí - 7 dnů - o 7 cm delší
Další "zázračné" tobolky s výtažkem z rostliny Muira Puama neboli "ztopořené dřevo", které zvýší množství látky Cyklický guanosin monofosfát (cGMP) díky čemuž se stane, že:
Po skončení pouhé 7 denní kúry pomocí přípravku Max Pene se váš penis prodlouží o 7 cm.
Nebo
7. den léčby se váš penis prodlouží o 7 cm.
A taky
Pokud si budete přát, aby byl ještě delší, budete moci zahájit druhou 7 denní kúru. Váš penis bude dále růst a zvětší se o 14 cm oproti počáteční délce.
...
A dotaz? On této pohádce fakt někdo může věřit?
Vždyť i ten zoufalý majitel minipřirození musí uznat, že toto by se rovnalo zázraku pohádkové víly.
..."Proč to přišli zovna vám?"...
No to by mě taky zajímalo
Problémy s délkou nemám :D, na pohádky jsem už trochu starý, no nevím
Ale za pár dní mipřistál v poště další,na podobné téma.
To by mě zajímalo, kde na mě přišli
Je to za hubičku 1099 za jednu kůru, což je asi těch 7 tobolek a pak majímnožstevní slevy
Dobrý den, obecně - nejvíc se dá vydělat na lidské blbosti. Poradím všem nezištně bezplatnou metodu. Jako pubescenti jsme se bavili krátkou básní, kterou uvedu - snad se nikdo nepohorší.
Zdravím!
"Máš-li ho malého, tak nezoufej - strč si ho do úlu a pak silně zabouchej."
"stačí vám, abyste pomysleli na milování nebo abyste se svého údu dotkli a okamžitě se stane tvrdým jako ze železa"
ve spojení s tím když bude mít třeba 30 čísel... no to abych si pořídil pořádnou zásobu novejch kalhot, když budou všechny jen při pomyšlení v rozkroku rozervaný
no co pomyslet na milování, ale jen takové běžné vykonání malé potřeby by se stalo docela hororem!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.