Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Max Pene - o 7 cm delší

Od: pepr® odpovědí: 17 změna:

Zdarec kolegové.

Přišel mi reklamní mejl s názvem 7 kapslí - 7 dnů - o 7 cm delší

Další "zázračné" tobolky s výtažkem z rostliny Muira Puama neboli "ztopořené dřevo", které zvýší množství látky Cyklický guanosin monofosfát (cGMP) díky čemuž se stane, že:

Po skončení pouhé 7 denní kúry pomocí přípravku Max Pene se váš penis prodlouží o 7 cm.

Nebo

7. den léčby se váš penis prodlouží o 7 cm.

A taky

Pokud si budete přát, aby byl ještě delší, budete moci zahájit druhou 7 denní kúru. Váš penis bude dále růst a zvětší se o 14 cm oproti počáteční délce.

...

A dotaz? On této pohádce fakt někdo může věřit? *sok*

Vždyť i ten zoufalý majitel minipřirození musí uznat, že toto by se rovnalo zázraku pohádkové víly.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Je to blbost, ale myslím si, že se najdou troubové, který na to skočí.

krkovicka*
hodnocení

0x
Kecy,prdy,beďary...To je jak zhubnout za týden o šest kilo.Jo shodím,ale leda tak někoho ze schodů...Jen malý pošklebek-proč to přišlo zrovna Vám:-D? Více zde a opakuji pro tý ostatní sexus.cz/... kdyby náhodou chtěl dle Pepra objednat.Nesmysl... ;)
doplněno 02.02.13 23:17: Matematika předškolního vzdělávání: mě růst něco o 1cm za 1den tak to nevím jak by to dopadlo.Jaká je cena zázračných kapslich?Připomíná mi to pohádku o Jackovi a kouzelný fazoli.Na tom ale Jack neprohlopil :-D
doplněno 02.02.13 23:21: Pobavil mě článek /A to ještě není Všechno! Váš penis se stává OBROVSKÝ! *haha*
hodnocení

..."Proč to přišli zovna vám?"...

No to by mě taky zajímalo *smich*

Problémy s délkou nemám :D, na pohádky jsem už trochu starý, no nevím *nevi*

Ale za pár dní mipřistál v poště další,na podobné téma.

To by mě zajímalo, kde na mě přišli *smich*

doplněno 02.02.13 23:24:

Je to za hubičku 1099 za jednu kůru, což je asi těch 7 tobolek a pak majímnožstevní slevy

výtka
Upozornění od sys clayman 03. 02. 2013 08:52:24
tyhle odkazy se nelíbí antivirům - prosím nevkládat, Google by nás neměl rád.
krkovicka*
No tak to je jen jako jednorázová akce.Poté by jim to tam tím obřím penisem rozdupal.Druhý email je zajímavý.Oni prý číňani co se týče velikosti jsou na tom opravdu nejhůř.
hodnocení

Clyman: Tak pardon. Netušil jsem, že antiviry a gůgl mají problémy s podpůrnýma prostředkama.

Sem si říkal, co to strážce blekotá o virech. ;)

dericcaster*
hodnocení

0x

U nás se říká:"Každý den se narodí blbec." No a existence takovéto a jí podobných reklam je na tom založena.

mowla*
hodnocení

0x

Tohle ještě není tak strašné - ale kdysi něco podobného přišlo přítelkyni - a když si představím, že by uvěřila, koupila a snědla - co by jí vyrostlo!

*smich**ee**uf*

albatros498022*
hodnocení

0x

I když zase...? 10x kůra = 70 cm = světovej rekord. Asi o tom začnu přemýšlet, ale zase pak... Kam s ním!

mowla*

Pražská ZOO má pár nových slonic...

;) :-D

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, obecně - nejvíc se dá vydělat na lidské blbosti. Poradím všem nezištně bezplatnou metodu. Jako pubescenti jsme se bavili krátkou básní, kterou uvedu - snad se nikdo nepohorší.

Zdravím!

"Máš-li ho malého, tak nezoufej - strč si ho do úlu a pak silně zabouchej."

hodnocení

0x

"stačí vám, abyste pomysleli na milování nebo abyste se svého údu dotkli a okamžitě se stane tvrdým jako ze železa"

ve spojení s tím když bude mít třeba 30 čísel... no to abych si pořídil pořádnou zásobu novejch kalhot, když budou všechny jen při pomyšlení v rozkroku rozervaný *smich*

doplněno 02.02.13 23:32:

no co pomyslet na milování, ale jen takové běžné vykonání malé potřeby by se stalo docela hororem! *haha*

tomasgulas
hodnocení

0x

Moje nová čínská přítelkyně mi tvrdila, že by menší penis neměl být ve vztahu překážkou...

... ale já bych byl stejně raději, kdyby žádný neměla ;)

dzordz*

Tohle je populární spíš u thajek (thajců?), ne? :)

strazce*
hodnocení

0x

Ty penisi, rozesíláš tady viry, dej si pozor!

pavkazji*
hodnocení

0x

Po přečtení nadpisu jsem si už myslel,že je tu někdo kdo tomu věří a chce se zeptat jak jsou spokojení ti co si to už koupili.Uf to se mi ulevilo ,že to tak není.*palec*

hodnocení

0x

Kdyby tohle tak fungovalo v peněžence!;) Občas zatřepu mincemi v naději, že se spáří a budou mít mladé. Ale nic, nic. Třeba po zázračném přípravku by z mincí byly papírové. *modla*

olinlitomericko
hodnocení

0x

...to mi připomělo vtip o žábě- když se ji chlap zeptá, jestli mu dá žába pusu a ona řekne ne, tak se chlapovi prodlouží penis o centimetr. Když za žábou přišel už čtvrtej chlap s otázkou, jestli mu dá pusu, žába odsekne: Ne a ne a stokrát ne...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]