Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na osmiměrku?

Od: ellhonza* odpovědí: 5 změna:
Ahoj je mi jasný, že mi tam nikdo nenajde něja slova, která souvisí s T.Mobile. Ale prosím radu jak nejrychleji se pokusit vyřešit hádanku nějaký tipy jak řešíte osměrky Vy? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No hlavně k osmisměrce je obvykle potřeba legenda. Slova které se mají vyškrtat.

Nebo si je máte všechny vymyslet - slova, která souvisí s T-Mobile?

doplněno 02.02.13 22:38:

Obecně: Nejsnadněji se hledají slova na okrajích. Ovšem tady jsem našel jen jedno smysluplné slovo. Dole je Face.

A pak se snadněji hledají slova, které obsahují písmena háčky a čárky.

doplněno 02.02.13 22:58:

Spíš bych řekl, že nešlo o to vyluštit osmisměrku, ale najít tam nějaké slovo -indicii související s T-mobile.

doplněno 02.02.13 23:37:

Našel jsem slovo Kouzelné. Je zhruba uprostřed.

doplněno 03.02.13 00:03:

Askmenow: No jasné! *hej*

Kouzelné úterky

Tak jsme to společně rozlouskli. Ale asi zbytečně *nevi* No co, aspoň pro ten pocit jak jsme dobří *placni**frajer*

askmenow*
hodnocení

0x

Nejjednodužší způsob pro mě vždy bylo vzít pravítko, a jet neprve řádky z jedné strany na druhou, pak obráceně... pak sloupce, pak šikmo a pak šikmo v druhém směru... Očima jsem to teď projela ve všech směrech kromě těch šikmých )to očima na monitoru nedávám) a nenašla jsem tedy jediné slovo, o kterém bych řekla, že s t-mobilem souvisí. Legendu vážně nemáte?

doplněno 02.02.13 23:40:

já našla předtím úterky - že by kouzelné úterky? :D

doplněno 03.02.13 00:08:

Pepr: Jsme nejlepší *placni* To je jedno, že zbytečně, výzva je výzva ;)

ellhonza*
hodnocení

To face mě taky jediný napadlo. Nakonec T-Mobile položil další indicii a tu osmiměrku jsem už nepotřeboval *smich*

ellhonza, povězte, upadl by vám prst, kdybyste napsal o slůvko více? To slovo je: děkuji :D

No on Ellhonza nakonec tu osmisměrku nepotřeboval jak napsal.

To jen nám s Askmenow to nedalo a i tak jsme to vyluštili. :D (i potom co napsal, že už to nepotřebuje)

Je dost dobře možné, že to ani neví, že jsme to rozlouskli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]