Nejste přihlášen/a.
No hlavně k osmisměrce je obvykle potřeba legenda. Slova které se mají vyškrtat.
Nebo si je máte všechny vymyslet - slova, která souvisí s T-Mobile?
doplněno 02.02.13 22:38:Obecně: Nejsnadněji se hledají slova na okrajích. Ovšem tady jsem našel jen jedno smysluplné slovo. Dole je Face.
A pak se snadněji hledají slova, které obsahují písmena háčky a čárky.
doplněno 02.02.13 22:58:Spíš bych řekl, že nešlo o to vyluštit osmisměrku, ale najít tam nějaké slovo -indicii související s T-mobile.
doplněno 02.02.13 23:37:Našel jsem slovo Kouzelné. Je zhruba uprostřed.
doplněno 03.02.13 00:03:Askmenow: No jasné!
Tak jsme to společně rozlouskli. Ale asi zbytečně No co, aspoň pro ten pocit jak jsme dobří
Nejjednodužší způsob pro mě vždy bylo vzít pravítko, a jet neprve řádky z jedné strany na druhou, pak obráceně... pak sloupce, pak šikmo a pak šikmo v druhém směru... Očima jsem to teď projela ve všech směrech kromě těch šikmých )to očima na monitoru nedávám) a nenašla jsem tedy jediné slovo, o kterém bych řekla, že s t-mobilem souvisí. Legendu vážně nemáte?
doplněno 02.02.13 23:40:já našla předtím úterky - že by kouzelné úterky? :D
doplněno 03.02.13 00:08: Pepr: Jsme nejlepší To je jedno, že zbytečně, výzva je výzva
To face mě taky jediný napadlo. Nakonec T-Mobile položil další indicii a tu osmiměrku jsem už nepotřeboval
No on Ellhonza nakonec tu osmisměrku nepotřeboval jak napsal.
To jen nám s Askmenow to nedalo a i tak jsme to vyluštili. :D (i potom co napsal, že už to nepotřebuje)
Je dost dobře možné, že to ani neví, že jsme to rozlouskli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.