Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si o tom myslíte?

Od: elis13o odpovědí: 13 změna:
Chtěla jsem se zeptat, jestli kluci mají radši tlusté nebo hubené holky?
Je mi 14,5 let a většina lidí mi říká, že jsem hunená, ale já si to nenyslim, i přes to, že každý den sportuji (posiluji břišní svaly) mám pořád trochu špeky :( ale to břicho už začíná být trochu vytvarovanější...
Je normální, když mi je 14,5 let a moje výška je cca 164-165cm a váhu si udržuji kolem 51kg? A pořád se cítím, že nejsem hubená, protože mám špeky :(

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Puberťákům se možná vyzábliny líbí, ale většina dospělých chlapů je ráda když si má na co sáhnout. Jinak ta Tvoje váha stačí za chvíli to nebude zdravé.

elis13o
hodnocení

Ok.. Díky za tvůj názor ;)

joudic*
hodnocení

0x

kazdy jine ;) je spoustu lidi, kteri potrebuji, aby "to teklo", nekdo radeji vychrtlejsi jako treba ja, ale podle me je to vzdycky jen ideal v ocich muze, a jiste rozumne presahy, jak nahoru, tak dolu jsou "povoleny" :) Vaha je u kazdeho trochu jinak, protoze svaly, pokud jste oplacana i pri vaze, ktera si myslite, ze je ok, napr v porovnani s ostatnimi, tak trochu cvicte a jezte trochu zdraveji.

elis13o
09.01.16 20:07
hodnocení

Děkuji :)

hodnocení

0x

Mám manželku s těmito rozměry - váha za posledních 15 let kolísala podle stavu (těhotenství :) ) - ale poměr je ideální. Hubené holky se mi nelíbí - a neznal jsem nikoho z kamarádů, kterému by se vyzábliny a bulímičky líbily. Jak se říkává - raději se zabořit než se o holku odřít...

doplněno 09.01.16 20:17:

Nemáte 15 let - je čas na učení a investice do budoucnosti - berte to jako velké plus. Co těchto 5 let dáte do učení (a omezíte kluky), to bude dalších 50 let vaší obrovskou výhodou...

Takže šup šup k učebnicím, na kluky je času dost. Je to možná aktuálně nepříjemná rada, ale má ji každý starší a ZKUŠENĚJŠÍ člověk.

doplněno 09.01.16 20:48:

Víte, spolužáci ze školy nějak aktuálně žijí - a samozřejmě může být výjimka a původně blb může být dnes úspěšný, bohatý, chytrý... Ale holka to má o něco horší. Např. nedaleko mého rodného domu jsem měl kamarádku, která v 15ti letech porodila - s přítelem se vzali a cca rok žili spolu u jejích rodičů. Školu dodělala časem. Dnes má její syn 7 let, jsou rozvedení a ona pracuje... ve finále jsou dnes relativně šťastní, ale ...

A další info - manželka si mne brala ve 23 letech - panna. Není to ostuda, o to víc si ji vážím.!

elis13o
hodnocení

Jenže teď mi to připadá, že kluci spíš koukají po tě hubenějších... I přes to, že mi máma vysvětlovala, že když jsou kluci starší tak se jim zase líbí víc ty normální nebo i tlustší holky, ale já si pořád myslim, že hubený holky jsou hezčí...
doplněno 09.01.16 20:30: Tak to teda nwm,je pravda, že na kluky mám docela dost času ;), ale jsem docela chytrá, mám v plánu jít na zdrávku (to jsou 4 roky)a potom ještě 6 let studovat medicínu, takže nwm no... A u učebnic trávim dost času ;) takže cajk :D máma si mě hlídá v tom jak se učim ;)

mcmerkurion*
hodnocení

0x

... tvoji váhu bych bral jako podvýživu,ženská má bejt krev a mlíko,já preferuju,když je ji za co chytnout,a ne zadek jak dvě špejličky ...

---

tím jsem ti odpověděl,že určitě někteří kluci maj radši holky při těle než vyzábliny ...

pb®
hodnocení

0x

Prý je to zařízené tak, že každému se líbí něco jiného a každý k sobě najde protějšek, kterému se bude líbit. Však se stačí rozhlédnout kolem sebe, vdané jsou vyloženě tlusté i vyloženě hubené, malé i velké, s žádnými prsy i s prsy velikosti lidské hlavy, blondýny i brunety, milé i protivné, s malým nosíkem i se skobou...Takže ptát se, jestli se druhému pohlaví líbí to či ono je nesmyslné. Tisíc lidí, tisíc názorů.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj Elis. Tohle nehroť. Hubená nejsi a voplácaná taky ne. Prostě jsi štíhlá. Tvá postava se ještě bude nějak určitě měnit. Jen si ji nezkaz nějakými extrémními zásahy. Oběma směry. Ahoj.

PS. Štíhlé jsou lepší. Proč furt za něco tahat a držet faldy?

doplněno 10.01.16 01:12:

Hm. Blesik to napsala velmi šikovně. Hlavně, taky nebejt KRAVA.

elis13o
hodnocení

Jj, moc děkuji :)

hodnocení

0x

Já jsem v 18ti měřila 163 cm a vážila 58 Kg. Sportovala jsem, postavu jsem neměla špatnou, ale Twigi by ze mě nikdy nebyla. Jde také o sílu kostí, šířku pánve, genetické předpoklady. Kdybych byla sebehubenější, tak bych "mezeru mezi stehny" do mini stejně nedocílila. Ale to mi musel až vysvětlit můj otec. Celý život jsem si držela skoro stejnou váhu, samo to nešlo, musela jsem se hlídat . Neřeš to, hlídej váhu a po dětech budeš štíhlejší, než mnoho spolužaček a později, po klimakteriu, budeš patřit k té malé hrstce. Ale není to to nejdůležitější pro život. Potkáš hodně velmi obézních žen v životě, které jsou spokojenější a mají šťastnější rodinný život, než spousta těch kůstek, na které si myslíš, že nemáš. Snaž se o něco, co je ještě o level výše, (co ocení chytří chlapi) a to je kouzlo osobnosti. To je větší a trvalá zbraň, které přibývající roky nic neuberou na kráse.

elis13o
hodnocení

Díky moc za vysvětlení ;)

buss
hodnocení

0x

Udělej anketu, dej fotky typů, ale už to tu bylo! Já kostry nerad, ani tlusté, bez urážení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]