Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myška, která nevyšla - viděli jste?

Od: ronyx* odpovědí: 7 změna:

Viděli jste video ze včerejší nehody? Co vy na to?
Nehodový děj začíná těsně před 2 minutou videa
blesk.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iwyjoli
hodnocení

0x

Takových střelců potkávám každý den několik. Většinou mají štěstí a vyjde jim to. Ale ne vždy. Nejhorší byl asi pár, který mi před očima uhořel. Nešlo nic dělat. K auto se nedalo přiblížit.

Jezděte opatrně.

hodnocení

0x

No, ten šofér předjížděl naprosto pitomým způsobem. Blbé j to, že sebou vzal i tu holku, co vezl, na druhou stranu měl ten osobák před tím protijedoucím kaminonem sakra štěstí, že jej minul a trefil až ten kamion, protože kamioňák to přežil bez zranění, zatímco v osobáku by tolik štěstí neměli.

fiser22*

To je na tom to nejhorší, poslední dobou mi přijde že u takovýchto nehod to většinou odnesou ostatní ale viník - řidič vyvázne jen s menším zraněním zatímco spolujezdec nebo protijedoucí mrtví. Běžně si člověk nechá rozestup aby mohl dobrzdit kdyby něco, a hned se mu tam někdo nacpe, horší je, když začnou předjíždět na rovince kdy vidí že jede naproti auto, a jak zjistí že to nevyjde tak začnou zboku najíždět aby člověk musel dupnout na brzdu a dotyčného pitomce pustit...

ronyx*
hodnocení

V tom protijedoucím osobáku se doslova podruhé narodili.

sebod*

tak oni se znovu narodili i v tom autě, co to natáčeli. Ten zlomený kamion zůstal pár metrů před nimi. Já bych nedávala pokuty za to, že má někdo prošlou lékárničku. Ale za takovouhle prasárnu bych brala řidičák a dávala 5 let natvrdo.

ronyx*
hodnocení

To auto, z jehož kabiny je natočené to video, je kamion, takže řidiči by se zase tak moc nestalo i kdyby se s tím druhým kamionem sčuchnul - ono se to nezdá, ale je mezi nimi minimálně 20 metrů po zastavení, takže místa celkem dost na vyhnutí.
Já sem to se dával právě proto, že tyhle myšky jsou k vidění každou chvíli.

danys*
hodnocení

0x
Co dodat..škoda mladých životu.. Nechapu,ze musí lidi takhle riskovat! Jim se nic vlastně nemůže stát..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]