Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poplatky za měsíc

Od: zdenula* odpovědí: 9 změna:

Ahoj,chci se zeptat,kolik tak stojí daňového poplatníka měsíčně jeden vězeň.Četla jsem někde tady na netu,údajně prý se vším všudy 1500 kč.Není to málo,nebo,že by to bylo dost..?díky z

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mp*
hodnocení

0x

To je naprosto irelevantní, toto zkoumat. Vězení je pouze odstrašující element. Lepší než 800 ran bičem, ukamenování, stětí hlavy či ruky. Taky to někde ve středověku funguje.

zdenula*
hodnocení

Ahoj mp ,já jsem je byla zvědavá,co je na tom pravdy,asi se tam ma

jí dobře,když se tam kolikrát vracejí.Ale jinak díky za odpověď.příjemný večer.z

pb®
Vězení ještě nikdy nikoho neodradilo, protože od zločinu neodradí ani sebehorší trest. Každý totiž doufá, že nebude chycen. Vězení je způsob, jak na chvíli eliminovat zločince, aniž by si s ním někdo moc špinil ruce.

mp*
hodnocení

0x

Jako určitě se tam nevracejí dobrovolně, spíše mají IQ Tykve, tak je to tam žene samo. Lepší, než když budou pobíhat mezi námi.

mp*
hodnocení

0x

Tam je hlavně blbý, že se zaplní vězení lidma, kteří třeba nepodají kontrolní hlášení, nebo se nepodřídí EET. Možná bude i revoluce. Srabi ať zůstanou doma a nekecají.

x®
hodnocení

0x

To není za měsíc, ale na den.

Poplatky za měsíc
zdenula*
hodnocení

4 x® ,no,já jsem si hned myslela,že částka je počítaná na den,ale na některých diskuzích pod článkem je lepší nereagovat.Většinou se tam jen uráží a hádají,tak mě zajímalo,jak by to asi mohlo být. Musí muklové nějak pracovat a částečně si přispívat na pobyt v těchto zařízeních,nebo je to dobrovolné?Cestou do práce jsem vidívala odloučené pracoviště pro vězně,ale teď už není nic vidět,spíš tam měli dílny dorost.

iz*

Problém je v tom, že pro vězně není dost práce.

zdenula*
hodnocení

4 ivzez® Ono ne každý vězeň je nepolepšitelný,ale to znamení nese bohužel s sebou,ať už je to z jakýchkoliv důvodů.A nemohli by třeba pracovat na provozu danného zařízení,třeba kuchyň,prádelna,úklid apod.já bych tam asi nepřežila,ale asi bych se nechtěla jen tak .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]