Nejste přihlášen/a.
Ahoj,chci se zeptat,kolik tak stojí daňového poplatníka měsíčně jeden vězeň.Četla jsem někde tady na netu,údajně prý se vším všudy 1500 kč.Není to málo,nebo,že by to bylo dost..?díky z
To je naprosto irelevantní, toto zkoumat. Vězení je pouze odstrašující element. Lepší než 800 ran bičem, ukamenování, stětí hlavy či ruky. Taky to někde ve středověku funguje.
Ahoj mp ,já jsem je byla zvědavá,co je na tom pravdy,asi se tam ma
jí dobře,když se tam kolikrát vracejí.Ale jinak díky za odpověď.příjemný večer.z
4 x® ,no,já jsem si hned myslela,že částka je počítaná na den,ale na některých diskuzích pod článkem je lepší nereagovat.Většinou se tam jen uráží a hádají,tak mě zajímalo,jak by to asi mohlo být. Musí muklové nějak pracovat a částečně si přispívat na pobyt v těchto zařízeních,nebo je to dobrovolné?Cestou do práce jsem vidívala odloučené pracoviště pro vězně,ale teď už není nic vidět,spíš tam měli dílny dorost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.